Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Pregledao sam ceo forum i nigde nisam nasao da neko ima problem koji imam ja a koji se odnosi na velicini penisa. Naime svi kukaju kako im je penis mali a nikako da se zapitaju kako je nama koji imamo penis van nekih standardnih dimenzija. Moj problem se sastoji u tome sto mi je duzina penisa 27 cm i imam problem kad trebam da vodim ljubav sa devojkom. Sve je u redu dok me ona ne uhvati za penis u gacama ili ga ne pogleda ocima i onda nastaje problem, obicno se brzinom oblace i beze ne verujuci sta su videle i osetile a i one koje se obraduju na velicinu i pokusaju da im udjem u vaginu umaju problem zbog velikog bola. Pitanje je da li postoji mogucnost da se negde vrsi smanjivanje penisa na razumnu velicinu jer i ovako vise neide. Imam 25 god. i sve to veoma utice na moj seksualni zivot ali vec po malo i na moju psihicku nesigurnost.
Znaci ti si taj sto vuces prosek na gore Salu na stranu mozda je taj problem sto imas jos veci nego ovi sto imaju mali penis. Ipak je 27cm abnormalno, ali veruj svi oni imaju problema sa samopouzdanjem zbog velicine, nisi jedini i nikad neces biti zadovoljan svi zele da budu savrseni a niko nije savrsen tako da ne treba previse da brines zbog toga. Kakav sam, takav sam kakvi sve postoje zlatan sam. To je moj moto.
U Beogradu ima mnogo privatnih klinika koje se bave svim vrstima korektivne hirurgije koji se izmedju ostalog bave i produzavanjem polnog organa pa zato verujem da ni smanjenje ne bi trebalo da bude problem...najbolje je da uzmes neki broj casposa Lepota i Zdravlje u kome ima mnogo reklama o ovim klinikama ukljucujuci sajtove,email,telefon i ostalo......znam da na vecini ovih klinika rade strucnjaci koji odgovaraju na email klinike o problemu koji te interesuje tako da se ne mora mozda bespotrebno putovati,dakle casposis,nadji email ili telefon pa ih kontaktiraj da ti objasne mogu li ti pomoci kod tvog problema.
pozdrav
ma nije problem gurnuti ga do pola, problem je bol koji devojka oseca i pri samom ulazu mada mislim da je to na psihickoj bazi kod njih jer se plase njegove velicine.
Daj sta se primas, pa ne moramo uvek da budemo mrtvi ozbiljni. Naravno da je smesno sto lik ima kitu od 35cm, mislis li da njima sa velikim kitama nije smesno kada cuju kako neko ima mali?
Mozes da kupis one okrugle gume sa rupom u sredini (sto lice na krofnice) i da ih navuces do korena penisa. Na taj nacin privremeno ces skratiti penis tako da mozes da uzivas u sexu bez grča da ces nekog povrediti.