problem,i treba pomoc...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
bajker1978
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 06, 2015 4:53 am

problem,i treba pomoc...

Post od bajker1978 »

u toku sexualnog odnosa dogodilo mi se da mi je pukla kozica koja spaja vrh glansa sa kozom penisa...1978 sam godiste,sta mi je ciniti da se popravim...molim za savet...unapred hvala
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: problem,i treba pomoc...

Post od _david_ »

bajker1978 napisao:u toku sexualnog odnosa dogodilo mi se da mi je pukla kozica koja spaja vrh glansa sa kozom penisa...1978 sam godiste,sta mi je ciniti da se popravim...molim za savet...unapred hvala
hoce i desava se, mom drugu je takodje pukla ta kozica, inace ta kozica se naziva frenulum, i sad mu jedno parce visi... ako ti smeta idi kod urologa,hirurga ...da ti skine to preostalo parce
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

Re: problem,i treba pomoc...

Post od elisab »

ako zelite posaljite slike na [email protected]. Inace, morate posetiti lekara, urologa ili plasticnog hirurga jer ako je potrebna rekonstrukcija najbolje je to uraditi dok je rana jos sveza, i budite bey brige ne radi se ozbiljnom problemu i zbrinjavanje te povrede je veoma jednostavno i brzo.
Odgovori