Zdravo,
molio bih nekog ko se razume da mi odgovori na par mojih pitanja.
Moja prica pocinje ovako. Pre jedno 3 meseca sam se u snu pocesao po levom testisu i izgleda da sam zagrebao malo jace pa me je tako zabolelo da sam se odmah probudeio. Sutra sam osetio da me boli. Ispricao sam to mom drugu, koji je inace lekar opste prakse i rekao mi je da tu ima puno nervnih zavrsetaka i ne znam sta jos, pa sam verovatno zakacio nesto i zato me boli. Tad mi se pojavilo na jajetu na vrhu nesto malo kao cmicak (bubuljica) koja je bolela kad je pipnem. On mi je rekao da je to zbog tog mog nezgodnog cesanja i da ce proci za nedelju dana, tako je i bilo. Proslo je i do pre dve nedelje sve je bilo ok.
Sad me ne boli, ali onako mi muka u tom levom delu. Pokusao sam opet da opipam ali nema nikakvog cmicka kao sto je proslog puta bio... Nije to neki bol, ali me muci.
-Opipao sam i uporedjivao levo i desno, u levom delu ima puno vise nekih sitnih zilica i kao da su sve izprepletane pa kao da imaju cvorcice na par mesta, a na desnom toga nema.
-Isto sto mi je sto cudno, kad se svucem i stanem, levo mi pada nize od desnog... tj levi deo vise visi...
Ranije nisam obracao puno paznju na to jer mi se nije ovo desilo. Uvek mi je levo bilo malo vece od desnog i ove zilice su postojale vise na levom, ali sad sam zbog ovog obratio vise paznje pa zelim da pitam:
Jel opasno ovo sto me tako muci?
Jel normalno da levo vise visi od desnog?
Jel moguce da ima vise zilica na levom nego na desnom?
Jel moguce da na nekim zilicama ima cvorici?
Ne zelim da citam one nikakve lekarske analize, niti simtome nekih bolesti, jer sam pre imao neku upalu slepog creva, pa kad sam procitao simptome i sve to, bas sam se uplasio, a bila je samo blaza upala i nista opasno po zdravlje.
Hvala unapred na odgovoru.
Problem sa testisom
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic