Prosle nedelje u petak ujutru sam se probudio sa bolom u levom testisu, mislio sam da sam se udario slucajno tokom spavanja i kontao da ce proci, ali tokom celog dana sam imao bol
U subotu tj. sutra bol je i dalje bila tu ali slabija, zatim u nedelju bol je nestala ali se javljala na dodir levog testisa...
Razmisljao sam sta bio mogao da bude uzrok ali bas mi nista ne pada na pamet, niti sam se udario niti sam ikad imao slican problem ili bilo kakvu posetu urologu, ne mogu da procenim sta bi moglo da bude koliko sam citao na netu, pa sam zato ovde dosao da pitam neko strucnije lice
Trenutno imam neki nelagodan osecaj na levoj strani besike, ne znam kako to da na zovem, desava se na momente (nije bol, vec kao da nesto ukazuje da nije uredu)
Da napomenem da me je boleo levi deo besike dok sam imao tu bol
Javicu se urologu ovih dana ali me zanima sta bi ovo moglo da bude, nisam se jos javio zato sto necu kod drzavnog urologa
Btw. Nemam nikakve fizicke promene na testisu, sve je ok, nikakvih oteklina niti ista slicno..
Da li je ovo mozda prosirena vena?
Problem sa testisom
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Problem sa testisom
За почетак можеш приватно да однесеш мокраћу да провере да нема неке инфекције или крварења. А друго, одеш на хитну помоћ да те хирург погледа да ниси добио неку килу или шта друго. То завршаваш за дан.