Problem sa testisima!!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
melkor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 17, 2007 12:57 pm

Problem sa testisima!!!!

Post od melkor »

Imam dva verovatno glupa pitanja, a trebao bi mi odgovor da se malo smirim!!!!
1.Pri ejakulaciji mi se podize desni testis i odma potom spusti.Da li je to normalno???
2. Ponekad imam cudan bol u levom testisu, koji brzo prodje, nekako tup bol kao da vas neko malo udari. Sta to moze biti????
HVALA UNAPRED!!!!!!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

1.normalno je
2.najverovatnije nista
3.ne panicari bezveze
4.ako su ti tegobe nepodnosljive,javi se lekaru,ne mozemo mi ovde da nagadjamo tek tako.
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am

Post od Problematichan »

Ovako ajd da se i ja pozalim kad je vec ovakva tema otvorena. Naime vec 2-3 meseca imam neki blagi bol ali ne u testisu vec odmah pored penisa sa leve strane pa sasvim malo iznad, da napomenem da idem u teretanu vec 8-9 meseci pa se plasim da nije mozda kila, e sada... verovatno istovremeno mi se desava jos jedna stvar a to je da mi je levi testis malo posao napred, odnosno nije u libeli sa desnim. Znam da u vecini slucajeva oni nisu u libeli ali ovo mi pomalo i smeta, ima slucajeva da je jedan gore drugi malo nize ali ovo da je levi testis malo posao napred a desni se nalazi malo pozadi nisam procitao nigde. Sve mislim da ove dve stvari imaju veze jedno sa drugim tj. da su povezane. E da... da li to moze da ima veze sa farmerkama, jer uvek su testisi u istoj nogavici i kada nosim farmerke testisi zauzimaju potpuno isti polozaj koji sam upravo opisao, da li je moguce da je problem nastao od toga jer ceo zivot nosim testise u jednom polozaju?
Help please!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Alo bre ljudi,prestanite da se tripujete i usmerite misli na druge stvari.Ja vas stvarno ne razumem.Da li provaljujete da u svim vasim opisima nema niceg konkretnog nego je sve kao nesto izokola.TO govori nesto.
Nemojte da umisljate bolesti.

A narocito necu tolerisati da se jedna te ista rasprava vodi na nekoliko tema !!!
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

Ako mislis da sam hipohondar onda gresis. Naime stvarno imam bol u tom predelu i neki cudan blagi bol u levom testisu (bas taj koji je posao napred) koji ranije nisam imao. Kada ne obracam paznju na to ono tinja kao zar, dakle ne umisljam. Inace nemam simptome kile, znaci na kasalj ili na kijanje da me probode ili na neku fizicku aktivnost da zaboli, cak vise me bolucka kada sedim. Da uprostim moje pitanje je bilo da li je moguce da testisi mogu da promene mesto stajanja na trajno zbog tesne odece?
Help please!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Ne mogu,ali ako ti tesna garderoba ne prija nemoj da je nosis.
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Problematichan napisao:nije u libeli sa desnim.
:lol: :lol: :lol:
da li je moguce da je problem nastao od toga jer ceo zivot nosim testise u jednom polozaju?

:lol: :lol: :lol:
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

Nikad mi nece biti jasna ljudska zloba. Kako neko uopste moze da se nasmeje tudjoj nesreci?
Help please!
nesat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 17, 2006 11:07 am

tesna odeca

Post od nesat »

Slazem se sa forumasima koji kazu da treba da prestanes da nosis tesnu odecu. Isto vazi i za donji ves, pa pocni da nosis bokserice, umesto slip gacica, ako ih do sada nisi nosio.
Negde sam procitao da je za testise zdravo da u letnjem periodu muskarci spavaju bez donjeg vesa, kako bi se testisi sto vise hladili.
CUVAJMO SVOJE ZDRAVLJE!
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

Probacu i to mada sada ide leto pa ce se nositi siroku sorcevi i bermude pa ako se bol izgubi moguce je da je bilo bas od tesne odece.
Help please!
Odgovori