PROBLEM!?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 06, 2016 12:57 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
PROBLEM!?
Dobro vece.Imam 22 godine i imam problem sa preranom ejakulacijom.Ejakulacija traje od 30 do minut maximum tokom samog zadovoljavanja i takodje tokom odnosa sa devojkom.Zeleo bih da pitam ako ima neko ko je imao problem ili ko moze savet da mi da mozda da to produzim ako je moguce.Hvala unapred
Re: PROBLEM!?
prerana ejakulacija 30 minuta? pa to je odlicno prosecan seks traje 3,4 do 7 minuta... nemas ti druze nikakav problem prerane ejakulacije... cak sta vise zene vole kad pre zavrsis... u glavi im je "znaci uspela sam da ga napalim" dok je kod klinaca obrnuto... "jao gle ovaj 5 minuta i gotovo"Markoo1993 napisao:Dobro vece.Imam 22 godine i imam problem sa preranom ejakulacijom.Ejakulacija traje od 30 do minut maximum tokom samog zadovoljavanja i takodje tokom odnosa sa devojkom.Zeleo bih da pitam ako ima neko ko je imao problem ili ko moze savet da mi da mozda da to produzim ako je moguce.Hvala unapred

-
- Novi član
30 sekundi druze nije 30 minuta od 30 sekundi do minut.
gore si napisao minut... pa i da je pola minuta.. sta te briga.. mora da si se napali ko irvas.. t to je mocan osecajMarkoo1993 napisao:30 sekundi druze nije 30 minuta od 30 sekundi do minut.

napalio*
nema lepseg seksa za minut... kad krene srce da ti lupa adrenalin skoci... najbolji orgazam... cuti odlicno je to
nema lepseg seksa za minut... kad krene srce da ti lupa adrenalin skoci... najbolji orgazam... cuti odlicno je to

-
- Novi član
Meni i nije bas tolika frka ali ono glupo se osecam.Fazon krenemo i ono kao gotovo a ne znam koji je problem.Godinama ga imam i rekoh ajde da pitam da vidim da li ima leka od toga ili je hronicno.Cak i kad je solo rad za isto se vreme dodje do brzog zavrsetka.
a kada mastrubiras ?Markoo1993 napisao:Meni i nije bas tolika frka ali ono glupo se osecam.Fazon krenemo i ono kao gotovo a ne znam koji je problem.Godinama ga imam i rekoh ajde da pitam da vidim da li ima leka od toga ili je hronicno.Cak i kad je solo rad za isto se vreme dodje do brzog zavrsetka.
jbm li ga brate, cas kazu na psihickoj bazi cas od nekih lekova cas od nekih bolesti.. ko ce ih znati... procitaj ove clankove.. ako nemas neko oboljenje onda je u glavi problem
http://opusteno.rs/ljubav-romantika-f4/ ... 16126.html
http://opusteno.rs/ljubav-romantika-f4/ ... 16126.html
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Можда да пробаш да мастурбираш сат-два пре односа. Кажу да помаже.