Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Dakle, googlovanjem sam dosao na ovaj forum pa rekoh, da pokusam sebi da skratim problem i ne posecujem urologa licno.
Pre godinu ili dve, po penisu (glavicu) su pocele da mi se pojavljuju nekakve, cudne bele tackice, koje se stvarno ne primecuju toliko. Pokusao sam da nadjem odgovor u prethodnim temama postavljenim, mada nisam ih najbolje razumeo. Ranije sam mislio da su posledica skupljanja sperme na glavicu pa su se na tim mestima talozile i pravile, a ovih dana mi padaju na pamet svakakve stvari, pocev od gljivica pa na dalje. Da li bih trebao da ga mazem nekakvom kremom ili?
Nadam se da neko zna o cemu pricam i da mi moze izaci u susret.
Mada, daljim trazenjem po forumu sam saznao da su to zapravo tzv. Tisonove zlezde (ispravite me ako gresim).
Jos nesto, ako bih mogao nekome iskusnijem da posaljem sliku cisto da proveri da li je to to, nisam bas u elementu da odlazim kod Urologa