Problem
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Problem
Imam jedan problem. Imam 20 godina,kada mi je penis opusten mogu normalno da zavrnem kozicu do kraja i nemam nikakvih problema,ali kada dozivim erekciju,kozica je negde oko pola glavica ili malo iznad,pa mi smeta kod polnog odnosa sa devojkom,tj brzo se zadovoljim,prerano svrsim ili mi se opusti jednostavno.Moze savet.
Re: Problem
Naravno. . Ako ne moze da se zavrne do kraja u erekciji ama bas nikako, onda to urolog mora da resava, ne znam kako si i imao odnose odma ? Pucanje kozice se desava mnogim ljudima, onda nastaje komplikacija .. Treba da se resava na vreme, sto vise tusiranja i prevlacenja na dan tacnije vezbanja dok jos mozes, da ne podletis pod noz
..

Ali zavisi od situacije i uzbudjenja,nekada mi se podigne i mogu da prevucem kozicu do kraja glavica,ispod njega..
sasa_ napisao:Ali zavisi od situacije i uzbudjenja,nekada mi se podigne i mogu da prevucem kozicu do kraja glavica,ispod njega..
Razumem ja tebe, ali ti ne razumes mene.
Situacija i uzbudjenje ne igraju ulogu, erekcija ko erekcija, kozica treba da glatko prelazi preko glansa bez nekih zatezanja ili necega, ti navodis da ti jako tesko ide. Moja preporuka je vezbanje tokom tusiranja/kupanja.. Ako i to ne pomogne onda ti preostaje urolog , nadam se da si razumeo sad sta sam ti napisao.
Jesam,hvala. A znas li kakav je pre
gled i zahvat hiruski ?Djoko napisao:sasa_ napisao:Ali zavisi od situacije i uzbudjenja,nekada mi se podigne i mogu da prevucem kozicu do kraja glavica,ispod njega..
Razumem ja tebe, ali ti ne razumes mene.
Situacija i uzbudjenje ne igraju ulogu, erekcija ko erekcija, kozica treba da glatko prelazi preko glansa bez nekih zatezanja ili necega, ti navodis da ti jako tesko ide. Moja preporuka je vezbanje tokom tusiranja/kupanja.. Ako i to ne pomogne onda ti preostaje urolog , nadam se da si razumeo sad sta sam ti napisao.
Jesam,hvala. A znas li kakav je preGled i hirusli zahvat?
Pozdrav,
Pošto imaš već 20 godina teško da ćeš "vežbama" postići bilo šta, tako da je najbolje da odeš što pre kod urologa da bi se to što pre rešilo i kako bi mogao da imaš normalne odnose bez problema i bojazni.
Pregled je bukvalno - pregled, ništa specijalno, dodješ, kažeš šta je problem, doktor će ti samo pogledati tu kožicu kako bi video da li je problem u kožici ili u frenulumu itd, i dalje će ti reći šta i kako. Zavisno od toga kakvo je stanje možeš dobiti neke masti/kreme za mazanje kože, ili možeš raditi intervenciju (frenulotomiju ako je problem u frenulumu ili cirkumciziju tj obrezivanje - koje opet može biti delimično ili potpuno) ali u svakom slučaju i šta god da ti lekar kaže nemaš potrebe da se plašiš ili da to odlažeš jer je sve zarad tvog dobra, bezbolno je i brzo, a rezultati su zadovoljavajući.
Slobodno pročitaj teme o fimozi ovde na forumu i naći ćeš dosta korisnih postova...
Pozdrav!
Pošto imaš već 20 godina teško da ćeš "vežbama" postići bilo šta, tako da je najbolje da odeš što pre kod urologa da bi se to što pre rešilo i kako bi mogao da imaš normalne odnose bez problema i bojazni.
Pregled je bukvalno - pregled, ništa specijalno, dodješ, kažeš šta je problem, doktor će ti samo pogledati tu kožicu kako bi video da li je problem u kožici ili u frenulumu itd, i dalje će ti reći šta i kako. Zavisno od toga kakvo je stanje možeš dobiti neke masti/kreme za mazanje kože, ili možeš raditi intervenciju (frenulotomiju ako je problem u frenulumu ili cirkumciziju tj obrezivanje - koje opet može biti delimično ili potpuno) ali u svakom slučaju i šta god da ti lekar kaže nemaš potrebe da se plašiš ili da to odlažeš jer je sve zarad tvog dobra, bezbolno je i brzo, a rezultati su zadovoljavajući.
Slobodno pročitaj teme o fimozi ovde na forumu i naći ćeš dosta korisnih postova...
Pozdrav!

Hvala Marko. Ali ja imam neverovatan strah,a keva mi radi na urologiji. Plašim se da ne dozivim erekciju prilikom pregleda. A i nakon intervencije da li sme doci do erekcije prve 2 nedelje.
Vidi ovako, kad si uplasen i kad te je strah tesko da ces postici erekciju, nakon intervencije dok ti bude umotan tesko i tad nece ti biti do nicega.. Ali trebalo bi nakon same intervencije da probas da sprecavas erekciju da ne dodje do pucanja konaca. . Ti si stariji momak ti ne treba toga da se plasis kad sam se ja sa "16" opredelio opusteno za noz, zivio..sasa_ napisao:Hvala Marko. Ali ja imam neverovatan strah,a keva mi radi na urologiji. Plašim se da ne dozivim erekciju prilikom pregleda. A i nakon intervencije da li sme doci do erekcije prve 2 nedelje.
A mozes li mi reci kakav je sam tok intervecije? Ostaje li oziljak posle? Pitam te za savet,da li to da uradim?
Vidi ovako, kad si uplasen i kad te je strah tesko da ces postici erekciju, nakon intervencije dok ti bude umotan tesko i tad nece ti biti do nicega.. Ali trebalo bi nakon same intervencije da probas da sprecavas erekciju da ne dodje do pucanja konaca. . Ti si stariji momak ti ne treba toga da se plasis kad sam se ja sa "16" opredelio opusteno za noz, zivio..[/quote]
A mozes li mi reci kakav je sam tok intervecije? Ostaje li oziljak posle? Pitam te za savet,da li to da uradim? I koliko traje zahvat?
A mozes li mi reci kakav je sam tok intervecije? Ostaje li oziljak posle? Pitam te za savet,da li to da uradim? I koliko traje zahvat?
Zavisi sve, 20 do 30min.. Uradi svakako da mozes kasnije da uzivas 

A izvini sto smaram,kakav je tok operacije ?
Nebih znao da ti objasnim to jer ce ti raditi pod lokalnom sto znaci da cesh biti svestan.. Kao prvo i prvo ide pre op infuzija onda anestezija dole, gde bodu to ne znamsasa_ napisao:A izvini sto smaram,kakav je tok operacije ?

Lokalna se daje u penis, ali pre nego sto se najezis - to je jako tanka i mala igla, tako da ces bukvalno, ali bukvalno osetiti samo jako slab ubod, kao ujed komarca i to je to...
Ukoliko je urolog preporucio da se odradi intervencija onda radi, nema ti druge, a sve je to za tvoje dobro...
Ukoliko je urolog preporucio da se odradi intervencija onda radi, nema ti druge, a sve je to za tvoje dobro...