Problem ..

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
lupusinfabula
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 22, 2013 1:52 pm

Problem ..

Post od lupusinfabula »

E ovako,trazio sam svuda na forumu i nisam jos uspeo da nadjem nesto slicno ovom mom problemu.Dakle,evo o cemu se radi.Imam 15 godina i imam problem sa glavenim delom penisa (mislim da svi znaju na sta mislim) :D.Ne znam da li je to fimoza ili sta vec,ali kada pipnem onu rupicu pecka me..Kada mi je penis opusten mogu da zavrnem,ali kada je "nadignut" mogu samo do pola i to malko boli.Ali npr,kad se tusiram i kad pipnem ne pecka me,tj. vrlo malo.Da li bi neko mogao da mi kaze do cega je ovaj problem i kako da ga se resim :S Uzasno strasno mi je potreban polni organ :S :DDD Hvala unapred... I samo da dodam..cini mi se kao da imam visak kozice na vrhu penisa.
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Re: Problem ..

Post od Djoko »

Da to se zove fimoza. .

Mozes da teras prirodnim putem vise puta da se tusiras i da prevlacis tj da vezbas ..

A ako tako ne bude islo odes kod urologa i verovatno ti zakaze operaciju i to je to, inace obrezivanje.
lupusinfabula
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 22, 2013 1:52 pm

Post od lupusinfabula »

Hvala,probacu ovo,plasim se operacije :D
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm