Problem ..
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Sep 22, 2013 1:52 pm
Problem ..
E ovako,trazio sam svuda na forumu i nisam jos uspeo da nadjem nesto slicno ovom mom problemu.Dakle,evo o cemu se radi.Imam 15 godina i imam problem sa glavenim delom penisa (mislim da svi znaju na sta mislim)
.Ne znam da li je to fimoza ili sta vec,ali kada pipnem onu rupicu pecka me..Kada mi je penis opusten mogu da zavrnem,ali kada je "nadignut" mogu samo do pola i to malko boli.Ali npr,kad se tusiram i kad pipnem ne pecka me,tj. vrlo malo.Da li bi neko mogao da mi kaze do cega je ovaj problem i kako da ga se resim :S Uzasno strasno mi je potreban polni organ :S :DDD Hvala unapred... I samo da dodam..cini mi se kao da imam visak kozice na vrhu penisa.

Re: Problem ..
Da to se zove fimoza. .
Mozes da teras prirodnim putem vise puta da se tusiras i da prevlacis tj da vezbas ..
A ako tako ne bude islo odes kod urologa i verovatno ti zakaze operaciju i to je to, inace obrezivanje.
Mozes da teras prirodnim putem vise puta da se tusiras i da prevlacis tj da vezbas ..
A ako tako ne bude islo odes kod urologa i verovatno ti zakaze operaciju i to je to, inace obrezivanje.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Sep 22, 2013 1:52 pm
Hvala,probacu ovo,plasim se operacije 

Ma samo ti idi nek ti odrade to na vreme