U poslednje 2 do 3 nedelje sam primetio ranice na kozi penisa,tacnije na kozici koja se nalazi unutra... Ima oko 3,4 manje crtice kao oguljena kozica,to se vidi tako sto prevucem kozicu preko glavica i oko tih ranica je crvenilo...Tokom nuzde mi nista ne smeta,ali npr. kada se obavlja ono sto svi decaci rade u mojim godinama i kada se operem te ranice peku kada su u kontaktu sa vodom...
Jedan put je iz te ranice krenula krv,ali u maloj meri,pa sad da ja to pustim da zaraste,ili ispiram hidrogenom,sta? Ili da nije nesto goree
Problem
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Problem
Вероватно си претерао са мастурбирањем. Одржавај хигијену и можеш да мажеш кремом Борвазелин или неком прополис кремом.
A najzanimljivi je sto ja ne preterujem sa masturbiranjem,na svaka 2 dana mogu reci...
Nisam imao odnose,nista bas da bi sad te ranice dosle polnim putem ili nesto,da li je taj deo suv,pa je doslo do pucanje kozice ne znam... U glavnom ima 3 manje ranice,kao kad je oguljena koza,i vidljive su samo bas kad je u erekciji....
Pa sad da li da to slikam samo te ranice,ili kako da vidite o cemu se tacno tu radi
Nisam imao odnose,nista bas da bi sad te ranice dosle polnim putem ili nesto,da li je taj deo suv,pa je doslo do pucanje kozice ne znam... U glavnom ima 3 manje ranice,kao kad je oguljena koza,i vidljive su samo bas kad je u erekciji....
Pa sad da li da to slikam samo te ranice,ili kako da vidite o cemu se tacno tu radi
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Можеш да фотографишеш али ти не могу много помоћи. Можда наиђе неко други.