Problem

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Ognjen00
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 10, 2016 12:29 am

Problem

Post od Ognjen00 »

U poslednje 2 do 3 nedelje sam primetio ranice na kozi penisa,tacnije na kozici koja se nalazi unutra... Ima oko 3,4 manje crtice kao oguljena kozica,to se vidi tako sto prevucem kozicu preko glavica i oko tih ranica je crvenilo...Tokom nuzde mi nista ne smeta,ali npr. kada se obavlja ono sto svi decaci rade u mojim godinama i kada se operem te ranice peku kada su u kontaktu sa vodom...
Jedan put je iz te ranice krenula krv,ali u maloj meri,pa sad da ja to pustim da zaraste,ili ispiram hidrogenom,sta? Ili da nije nesto goree
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Problem

Post od aaaca »

Вероватно си претерао са мастурбирањем. Одржавај хигијену и можеш да мажеш кремом Борвазелин или неком прополис кремом.
Ognjen00
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 10, 2016 12:29 am

Post od Ognjen00 »

A najzanimljivi je sto ja ne preterujem sa masturbiranjem,na svaka 2 dana mogu reci...
Nisam imao odnose,nista bas da bi sad te ranice dosle polnim putem ili nesto,da li je taj deo suv,pa je doslo do pucanje kozice ne znam... U glavnom ima 3 manje ranice,kao kad je oguljena koza,i vidljive su samo bas kad je u erekciji....
Pa sad da li da to slikam samo te ranice,ili kako da vidite o cemu se tacno tu radi
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Можеш да фотографишеш али ти не могу много помоћи. Можда наиђе неко други.
Odgovori