Pozdrav svima!
Imam jedan problem i trazio sam malo po forumu ali nisam mogao da nadjem bash taj odredjeni, nikako nijedan neodgovara mom problemu!
Da predjem na problem...
Pre par dana mi se pojavio neki bol u podnozju penisa, tj sa desne strane, to je neka zila koja me je bolela na dodira ili ako penis nakrivim na levu stranu! To je tako bolelo par dana a onda se proshirilo! Pojavio mi se neki otok na penisu, tj u tom donjem delu sa desne strane, boli onako blago, ima neki tup bol, ali na dodir bash boli! To gde je nateklo bash na penisu je produzetak te zile!
Nisam siguran ali mislm da mi se ranije deshavalo da me ta zila boli, ali nikada nije bilo otoka bash na samom penisu!
Ako neko zna sha se deshava neka pricha! Problem je shto nemogu da odem kod lekara narednih nedelju dana dok neoverim knizicu!^^ moja krivica nisam na vreme to uradio!
Hvala!
Problem!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Pa nelichi bash na kilu! Jer mi se otok polako pomera na gore, neznam kako, ali otok vishe nije na dnu penisa, nego na sredini! 
Svarno neznam shat se deshava! Jel mozguce da je to neka naduvena vena???
U ponedeljak cu ici kod lekara, jer tek tada cu imati overenu knizicu, otishao sam u dom zdravlja ovde kod mene samo za uput, ali nisu hteli da mi daju i josh su mi dali karton i poslali me da idem na studentsku!

Svarno neznam shat se deshava! Jel mozguce da je to neka naduvena vena???
U ponedeljak cu ici kod lekara, jer tek tada cu imati overenu knizicu, otishao sam u dom zdravlja ovde kod mene samo za uput, ali nisu hteli da mi daju i josh su mi dali karton i poslali me da idem na studentsku!

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Feb 24, 2007 12:45 am
a pojavljuje li se na vrhu otoka bela tackica...........ako je jarko crven sa belom tackicom.......verovatno je u pitanju neki manji gnojni proces koji ce se ili apsorbovati ili izbiti pa iscureti napolje.................nekada podrucje moze biti i crnkaste boje.............to bi i objasnilo pomeranje jer se organizam trudi da svaki slican proces okonca tako sto ce ga bukvalno izbaciti napolje.......................
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Feb 24, 2007 12:45 am
a pojavljuje li se na vrhu otoka bela tackica...........ako je jarko crven sa belom tackicom.......verovatno je u pitanju neki manji gnojni proces koji ce se ili apsorbovati ili izbiti pa iscureti napolje.................nekada podrucje moze biti i crnkaste boje.............to bi i objasnilo pomeranje jer se organizam trudi da svaki slican proces okonca tako sto ce ga bukvalno izbaciti napolje.......................