zdravo svima ja sam Vuk imam 28 god. vec 8meseci nemam jutarnju erekciju,sta to moze da bude, velicina penisa je vise nego prosecna 21cm/17cm.
Tokom masturbacije je da kazemo sve ok, mada nije to ta krutost koja je bila ranije, 85-95%.
Sa stalnom partnerkom sam u vezi 4god i sex nam je bio savrsen e sad u zadnje vreme imam problem da postignem erekciju sa njom, jednom mi se desio gubitak erekcije i od tad ne izbija taj problem iz glave.
Covek bi pomislio da je sve iz glave i da je u njoij problem ali sa drugim devojkama mnogo lakse postizem erekciju ali i kod njih mi se desi da u toku odnosa dodje do slabljenja iste.
ajde i to da prepisem preteranom razmisljanju o tim stvarima, ali sta se desilo sa jutarnjom erekcijom to mi nije jasno.
ako imate bilo kakav savet bio bi vam zahvalan ili ako neko ima da mi preporuci bas dobrog urologa. veliki pozdrav.
problem: slaba erekcija
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: problem: slaba erekcija
upravo ovo se najcesce i desava - da se zbog takve brige problem ustvari dalje pogorsava...potpuno normalno je da se ponekad desi problem s erekcijom pri odnosu, covek nije masina, samo je vazno kad se to desi da ne udje crv sumnje u glavu da nesto nije u redu, treba nastaviti dalje opusteno!mali vuk napisao:jednom mi se desio gubitak erekcije i od tad ne izbija taj problem iz glave

eh ti crvi, da nije njih sve bi bilo ok. 

mislim da ovde velicina penisa nema nikakvo znacenje--
moj zakljucak je da si i to pomenuo--kao bitnu stvar i time pokazao da ti je EGO povredjen--jer si bio previse samouveren--sasvim je normalno da se coveku desi i to da NE-MOZE al se to kod ljudi koji ne misle da su veliki ...... (da ne pisem vulgarnosti) prodje bez problema a kod nekih jako povredi njihov EGO pa problem postaje veci---
NADAM SE DA SE NECES UVREDITI AKO SAM IZNEO SVOJE MISLJENJE-makar i da nisam u pravu
a tebi zelim srecu i da prevazidjes problem
moj zakljucak je da si i to pomenuo--kao bitnu stvar i time pokazao da ti je EGO povredjen--jer si bio previse samouveren--sasvim je normalno da se coveku desi i to da NE-MOZE al se to kod ljudi koji ne misle da su veliki ...... (da ne pisem vulgarnosti) prodje bez problema a kod nekih jako povredi njihov EGO pa problem postaje veci---
NADAM SE DA SE NECES UVREDITI AKO SAM IZNEO SVOJE MISLJENJE-makar i da nisam u pravu
a tebi zelim srecu i da prevazidjes problem
hvala, druze, nisam to naveo da bi ne znam ni ja sta postigao, nego vidim da svi navode velicine kad postavljaju neka pitanja, tako da sve je ok sto se toga tice, ne mislim ja da mi je xxl jednostavno je takav kakav jeste