Imam 18 godina, tj. ove godine 19.
Pre mesec dana sam osetio blag bol koji me gadja u desnitestis, posle toga mi se pojavila krv u mokraci (sve je u trajanju od 3 dana), otisao sam kod urologa odmah,uradio pregled urina i imao sam krvi u tragovima,pregledao mi je prostatu prstom kroz cmar i rekao mi da se izmuzam preko penisa,to sam uradio 3 puta i izasla je kapljica u vidu mokrace, doktor mi je rekao da moram da primam 7 dana inekcije gentamicin 120 mg i penicilin od 1600 mg zbog upale prostate, medjutim kada sam otisao kod doktora opste prakse da mi prepise inekcije, on mi je iskljucio penicilin i rekao da je mnogo jak za moj uzrast i da ce me od gentamicina sve proci i da dodjem za 7 dana na kontrolu kod urologa.Otisao sam na kontrolu za 10 dana kod drugog doktora (nisam imao knjizicu i imao probleme oko vadjenja pa sam morao u 3 smeni da se pregledam) koja je rekla da je sve uredu i da sam mnogo uspanicen. 7 dana posle kontrole izasao mi je mali bolni cvoric na preponi u obliku zrna graska (dan pre toga sam radio nesto malo teze, pa mi je to sutradan u vece pojavilo malo),nije toliko vidljivo na oko,samo mogu da opipam i pomalo je bolno,pomalo vise. Otisao sam kod treceg doktora koji mi je dao uput za ultrazvuk celog abdomena i pregled urina (cak je napisao da mi je ingvinalni kanal uvecan), uradio sam juce i rezultati su bili uredni,praznjenje besike od 840 ml iz jednog praznjenja se smanjilo na 30 ml, i rezultati su mi bili uredni.Odneo sam rezultate kod druge doktorke (ona koja je rekla da je sve uredu na kontroli) i rekla je da su rezultati odlicni i da ne panicim vise jer sam zdrav. To je bilo juce!
Danas i dalje imam taj cvoric i na kraju karlice kao neku zilicu uvecanu i pomalo bolnu kada pipnem,nalik veni,ne vidi se golim okom,samo mogu prstom da napipam, siri se ka mestu kod uboda inekcija koje me isto boli kada pipam, dok sa druge strane to ne oseca, bole me krsta ponekad i siri se bol ka misicima u nogama u listovima. I dalje osecam bol kao da je u predelu desnog testisa ili ispod kao da se siri prema anusu.3 puta su mi pregledani testisi i stojeci i lezeci od strane 3 doktora,cak trecu put je doktorka malo jace stiskala,ali me nije bolelo niti je ona sta napipala.Normalne su velicine i sve.Nemam bol pri erekciji,masturbaciji i sexu, samo posle ejakulacije osetim da me pece mokracni kanal u penisu, tako bude par minuta 10 min mozda i prodje i dalje osecam te tegobe od testisa ka anusu.Kada hodam i radim nesto ne osecam nikakve tegobe, kada lezim,znatno manje, po nekad,samo kada sedim..Ne ustajem nocu da mokrim,nemam ucestalo mokrenje, ne pecka me kada mokrim, nemam bol pri mokrenju, normalan mlaz,praznjenje,ne boli me donji stomak niti bilo sta oko stomaka,abdomen mi je mekan isto, mokraca mi je nekad malo vise zuta. Mnogo sam uspanicen u uplasen ne znam sta da radim,moji misle da sam lud i da prividjam te tegobe. Molim vas recite mi vase misljenje, jer ne znam sta cu sa sobom od straha.. Molim za brz odgovor!
Problem sa prostatom! Potrebna pomoc.
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Problem sa prostatom! Potrebna pomoc.
Мени то личи на јаку упалу простате.
Brate, radio sam ultra zvuk celog abdomena,sve je super.Urino kultura uredu, prostata normalne velicine.
Da li moze da se utvrdi ta upala spermokulturom ako doktor ne moze da vidi preko urina ili preko cmara?
Da li moze da se utvrdi ta upala spermokulturom ako doktor ne moze da vidi preko urina ili preko cmara?
То не знам. Ја бих у овом случају најрадије отишао на неку комплетну анализу организма какве су ирисдијагностика и ЕПТА систем.
Gde u budjavom Cacku da uradim te analize? O.o
Kad samo gledaju kad ce pre da te odjebu ili uzmu novac.
Kad samo gledaju kad ce pre da te odjebu ili uzmu novac.
I da se ispravim, doktori mi nisu dali da radim urinokulturu, vec obican pregled urina koji bude gotov za 20 min..
Не знам колико кошта карта до Београда, али знам да се цена ирисдијагностике креће око 30 евра и готова је за сат времена. Неке линкове имаш и на мом сајту њњњ.аца.рс, а за остало види на Гуглу.
Неки спомињу и Ларису Шуканову али немам контакт податке.