Prije 5 nedelja sa imao duzi odnos nego uobicajno. Nisam mogao lako svrsit pa sam pretjerao. Odmah mi se pojavilo crvenilo na glavicu. Doktor je to protumacio kao iritacija kondoma. Jasno se vidjelo da je glavic zgreban. Kremu na bazi vaselina sam koristio i crvenilo se smirvalo.S gornje strane se vena prosirila i kapilari po testisima su bili izrazeni i crvenkasti. Obrazlozenje doktora je bilo sinko pretjero si sa lupanjem, smirice se to samo po sebi. OK, Uradio sam i test za polne bolesti i sve je uredu. Potom cudan bol oko lijevog testisa i doktor mi je propiso 14 dana antibiotike jer je posumljao u upalu. 10 dan koristenja antibiotika pojavilo mi se crvene tackice na glavicu. Ponovo krema al ovaj put neka jaca. Kuru sam zavrsio u dogovoru sa doktorom. Evo sad se i tackice povlace (al ne i sve) al opet bol oko lijevog testisa u vidu ziganja. Ponovo kapilati izrazeni i crveni. Ako sjedim smeta me. Ako lezim bol se umanji, (skoro i nestane). Pocesto osjetim kao da trnci prolaze kroz testise. Imam i osjecaj da penis u spustenom stanju nije 100% spusten. Nakon spavanja ujutro neosjecam nista. Cim sjednem pocne me smetat. Znaci ovo ludilo mi se vec drugi put desava i to oba putan nakon sto je penis bio u erekciji. Za 7 dana idem ponovo na kontolu (vezano za crvene tackice) al imam osjecaj da doktor prosto nevjeruje i sumlja u vezanost onog grubog sex-a , eventualno neke polne bolesti i ovih mojih problema. Kome da se obratim, urologu ili dermatologu.
Dali je ko imao slicne probleme ili bar moze ukazati na moguci problem,.
Hvala.,
Problem za problemom
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic