Problem a mosnicama
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 26, 2008 2:37 pm
Problem a mosnicama
U kesi sa testisima vec godinu dana a mozda i nesto vise imam nekakva cvoric koji se pomera i kada se nalsoni na testis ili na epididimitis to strasno bili, velicine je zrna pirinca. Da li neko zna uopste sta je to? Radio sam tumor markere i rezultati su uredu.
Re: Problem a mosnicama
treba to opipati da bi se imala predstava i gde je tacno i sta moze biti...ali znaci nevezano je za testis, sam testis je ok? moze da bude neka cistica u epididimisu, ili recimo zaostali "oziljak" ako je nekada postojala upala epididimisa...ili nesto trece...savetujem pregled da bi se otklonile nedoumice...
Doktore,jedna stvar me krajnje veoma zabrinjava.Kada mi se testisi stegnu,tj kada su najblize penisu,na kozi levog testisa ima kvrgiva,kao da je visak koze,napominjem,nema testis tu kvrgicu,nego koza,pa sta bi to moglo biti.Bio bih vam vrlo zahvalan ako mi pomognete 

bitno je da je testis uredu, ako je promena na kozi to je druga prica...moze da bude bubuljica, moze da bude masno tkivo ili nesto trece...naravno na slepo ne mozemo da znamo o cemu se radi...