Imam 23 godine i moj problem se pojavio pre godinu i po dana. Imam stalni osecaj da trebam da mokrim. Zimi je taj osecaj mnogo jaci dok je leti slabiji ali je i dalje prisutan. Ne osecam nikakve bolove i nemam problema u seksualnim odnosima (samo sto uvek moram prethodno do WC), ne ustajem nocu da mokrim. Takodje sam primetio, od kada se pojavio taj problem, da mi je ponekad glavic penisa hladan, kao da je slaba cirkulacija krvi ili tako nesto.

Bio sam u drzavnoj bolnici, radio analizu krvi i mokrace i sve je bilo u redu samo sam imao malo povecan procenat mokracne kiseline. Doktor je mislio da imam pesak u besici pa mi je preporucio da pijem dosta tecnosti i neki uroloski caj. Kako se nista nije promenilo posle 2 meseca pridrzavanja preporucene terapije, doca me je poslao na ultrazvuk da bi videli da li imam kamen u bubregu. Pregled na ultrazvuku je pokazao da je sve u najboljem redu i da nema nikakvog kamena.
Posle toga sam odlucio da odem u privatnu urolosku ordinaciju. Tamo sam proverio briseve na sve moguce bakterije i svi rezultati su bili negativni, prostata nije bila uvecana i mogu da se izmokrim do kraja.
Doktor mi je onda rekao da mi je najverovatnije oslabila funkcija prostate, ne mogu da se setim tacno kako se izrazio, i odredio mi da pijem lek urovitality 1 mesec, prostamoluno 3 meseca i da pijem sok od paradajza, caj od brusnice i jedem semenke bundeve (naravno da izbegavam alkohol, gazirana pica, zacine itd.). Posle mesec i po pridrzavanja odredjene terapije jos ne osecam nikakvo poboljsanje.
Fizicki sam aktivan od 2. godine srednje skole (teretana, trcanje, sklekovi itd.), trenutno studiram i ne radim neke teske poslove.
Sta bi moglo da bude uzrocnik moga problema?
Uhhh........umorih se od ovolikog pisanja.