Problem, mokraca?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
dural29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 20, 2010 12:51 pm

Problem, mokraca?

Post od dural29 »

Bicu malo opsirniji ali sta da radim.. Dakle, pre par dana sam prilikom masturbiranja primetio da se nesto cudno desava. Pre orgazma (svrsavanja) tj onog osecaja kada sve krene meni, par sekundi pre toga kao da se otvori neka 'klapna' u korenu penisa i pokulja nesto, a mozda je to presemena tecnost i tek onda za njom i sperma. Ja lepo osetim tu tecnost kako je naglo krenula ka izlazu. I prilikom predigre izlazi mi veca kolicina presemene tecnosti nego ikada. I onda odjednom, pocinjem posle dan dva da osecam da se nesto desava pri mokrenju. Dakle, mokrim i za par minuta imam utisak kao da ima jos..ali ja to ne osecam ne znam ni ja gde, u besici vec u zoni, da kazem glavica..dakle kao da ce mi iscureti samo od sebe i onda sam konstantno stisnut jer imam utisak da ce mi jos nesto izaci. Imam blag osecaj pecenja ali ne dok mokrim. Sve mi to stvara neopisivu nervozu. Da li neko moze nesto da mi kaze na ovu temu?
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Problem, mokraca?

Post od vasa »

ja bih ti za sad preporucio uvin caj dok ne odes kod lekara-za svaki slucaj
Srecno
dural29
Aktivan član
Aktivan član

Post od dural29 »

Uffff nekako bih izbegao doktora..dao sam mokracu na urinokulturu, bice gotovo za dva dana.. Trenutno imam te idiotske simptome kao da samo sto mi ne izadje jos mokrace, da je tu, na vrhu i ako popustim - upisa se..a to je samo par kapi...
dural29
Aktivan član
Aktivan član

Post od dural29 »

Evo da dodam jos nesto sto mi je sada palo na pamet... Da li je moguce da to sto ima tendenciju stalno da mi izadje iz uretre je - presemena tecnost?!?!?!?! Dakle, u poslednje vreme i imam utisak da je lucim u nekim mnogo vecim kolicinama. Dakle, kao sto sam napisao, pri masturbiranju od pre par dana, pre kretanja sperme ja sam osetio kako mi je presemena tecnost jurnula pa tek onda sperma. A i ono sto nisam naveo,a to je da sam pre par dana, prilikom predigre sa suprugom neverovatno puno izbacio te tecnosti, gace su bule skroz mokre i natopljene u zoni glavica..bas smo se oboje zacudili odakle toliko. Sta nju stvara, kako to sve funkcionise i kako je moguce da ona izlazi ako penis nije u erekciji?
Grfonja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2011 9:14 pm

Post od Grfonja »

Imam sličan problem, od pre 2-3 dana sam ga registrovao.
Razmišljam da li je pametnije dati urinokulturu, ili otići kod urologa direktno?
Takođe osećam i neku vrstu probadanja u predelu donjeg stomaka, po sredini. Bol nije jak ali je prisutan i uznemiruje me, baš sam noćas loše spavao...
Bolove prilikom mokrenja nemam, ali blaga peckanja na kraju mokraćnog kanala su prisutna...
Molim doktore da napišu svoje mišljenje, hvala!
dural29
Aktivan član
Aktivan član

Post od dural29 »

I evo me sa rezultatom urinokulture u rukama koji glasi prosto i jednostavno - zasejane podloge su ostale sterilne!! Dakle, pretpostavljam da to znaci da nemam nikakvu infekciju niti bakterije prisutne. Dakle, nesto drugo izaziva ovaj sekret da se luci. Napominjem da nemam vise nikakvog osecaja peckanja ni u jednom trenutku samo taj prokleti osecaj skupljanja necega u uretri....
dural29
Aktivan član
Aktivan član

Post od dural29 »

Razgovarao sam sa jednim urologom..ono sto treba da uradim jesu bris uretre, spermokultura i UZ prostate i besike!!!
Odgovori