Nisam siguran sta se dogadja, ali u poslednjih godinu-dve seks ne dozivljavam kao potrebu, vec kao nesto sto radim samo da bih uradio.
Pre par dana je devojka bila kod mene, i posto nam je prvi put popio sam "lek sa erekciju", medjutim ni sa njim alatka nije bas puno slusala jer ne mogu da se napalim...
Da li neko ima predlog za resenje?
Problem sa libidom
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am
Re: Problem sa libidom
Koliko godina imate, da li ste gojazni, proverite Prolaktin.dzebedaja napisao:Nisam siguran sta se dogadja, ali u poslednjih godinu-dve seks ne dozivljavam kao potrebu, vec kao nesto sto radim samo da bih uradio.
Pre par dana je devojka bila kod mene, i posto nam je prvi put popio sam "lek sa erekciju", medjutim ni sa njim alatka nije bas puno slusala jer ne mogu da se napalim...
Da li neko ima predlog za resenje?
24 godine, imam mozda 3-4kg viska.
-
- Aktivan član
Proverio bih prolaktin, om je najveci krivac, za nedostatak Libida.dzebedaja napisao:24 godine, imam mozda 3-4kg viska.
Proguglaj malo o Libidu, pa ces se i sam uveriti.
Pozdrav Mihajlo
86-324 je referentna, ja imam 362.2 (prolaktin)
-
- Aktivan član
Dugo nisam svracao na forum.dzebedaja napisao:86-324 je referentna, ja imam 362.2 (prolaktin)
Dzedaja, malo je povisen, ali ipak je iznad gornje granice, da se malo posavetujete sa Endokrinologom ili sa nekim Urologom sem (Gordan Popovic) , jer to je jedan obican prevarant.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 15, 2015 2:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
AKo i dalje citas, @dzebedaja, sta je na kraju ispalo?
Koji je bio savet doktora?
Inace ako neko zna, ako je povisen, kako se skida prolaktin kod muskaraca, tj. mozda jos bolje pitanje, sta ga povecava?
Koji je bio savet doktora?
Inace ako neko zna, ako je povisen, kako se skida prolaktin kod muskaraca, tj. mozda jos bolje pitanje, sta ga povecava?