PROBLEM SA KOZICOM
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
PROBLEM SA KOZICOM
Ja imam problem sa kozicom. Imam 19 godina i nmg. do kraja da zavrnem kozicu. Mogao sam do pre pola godine normalno i nisam imao problema sa time,ali sada nmg. Kada hocu da zavrnem kozicu stignem do pola i odmah pocinje da me boli i izgleda kao da mi je kozica zategla mnogo glavic. Jel je imao neko ovaj problem???
Re: PROBLEM SA KOZICOM
Имаш неку инфекцију па се кожица залепила. Неколико пута дневно испирај главић и кожицу воденим раствором соде бикарбоне: кашичица на чашу воде. Соду добро раствори да нема талога. Прво га опереш чистом водом и прстима, онда опет прстима али са тим раствором. После немој да испираш чистом водом нити да бришеш. Увек се труди да додатно повучеш кожицу у назад. Већ за два до три дана треба да буде напретка.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
>
>
ili je postojala neka infekcija koja je kao posledicu ostavila fimozu...najbolje je to pogledati, javi se na pregled, ako ima neke aktivne upale da se to izleci na odgovarajuci nacin, a ako se razvila fimoza da se to onda resava...
Надам се да је до сада почео да решава проблем. Већ је могао да има резултате за ових пар дана. 

>
>
>
>
>
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца