Da li je problem u kondomu?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
wolimrap
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 11, 2008 1:32 pm

Da li je problem u kondomu?

Post od wolimrap »

E, ovako... Imam devojku vec devet meseci i samo sa njom sam do sad imao odnose. I nikada nije bilo nista sto se tice polnih bolesti sve do skoro kad sam otiso u prodavnicu i nije bilo durexa pa sam morao da uzmem druge kondome.
Naime marka je Sportex, sve fino pakovanje (3 kondoma + lubrikant i jos neke gluposti). Sve je bilo ok tokom odnosa, medjutim dan posle toga je pocelo da me pecka i to strasno mnogo. I tako jedan dan, a sutra vec je pocela da mi se stvara nesto kao mast, tako nesto na glansu kad zavrnem kozicu... I sad trenutno je jos gore jer je pocelo da se stvara nesto nalik na crvene tackice...
Molim vas pomozite mi! Ja licno mislim da je to iritacija od kondoma, jer sam razmisljao i nema sta drugo da bude... Hvala unapred!
wolimrap
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 11, 2008 1:32 pm

Post od wolimrap »

Eh, da zaboravio sam da vam kazem da me i svrbi...
macka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 16, 2008 1:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od macka »

vrlo moguce da je od njega, menjaj kondom :D da mu nije istekao rok? ako se nastavi, idi kod urologa pa u mikrobiolosku. ne znam da li se devojka zali. da li ima nekih siptoma? mozes da isperes sodom bikarbonom za pocetak, a posle ces videti. ako si gljivice (crvenilo, jak svrab, pece kada preces sodom b.), onda mozes da mazes nistatin mast. :wink:
samo pozitivno!!!
Odgovori