Ajde javljam vam se cim se operisem..Hvala puno

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Ma bices kao zapeta puska kada ti se to sredi.Rimbaud napisao:Ocekivao sam salu na ovu recenicu sa "stojao".![]()
Gaza je mnogo bolje resenje, pogotovu ako nadjes onu koja i dezinfikuje (nesto na foru flastera...)Rimbaud napisao: Kako se koristi hipermangan? Kupio sam ga u cvrstom obliku, cini mi se da su u pitanju zrnca. To je Kalijum permanganat na omotu, to je valjda to.
U Poliklinici Vuk sam ja radio. Tu cena zavisi od slozenosti zahvata. Obicna korekcija frenuluma je 7200 din, a nesto slozenije npr. intervencija sa usivanjem je 12000 din. Ja sam imao rad sa EKT apratom plus tri sava. I trebao sam da platim 12000, al' na kraju platih 7200.Da li zna neko koliko kosta operacija frenuluma u nekoj privatnoj klinici u Beogradu? Jel to skupo? :s
Kod mene je najjednostavniju slucaj! Kako su tebi uradili, jesi zadovoljan?Rimbaud napisao:Evo Maboleth ne moras se vise nervirati. Znam da te ovaj moj slucaj duboko pogodio.Bio sam danas kod urologa i samo mi je prevuko kozicu preko glavica, ono sta sam se ja plasio da uradim zbog rane i savova. Rekao je da ce sad otok spasti. Nadam se da hoce. Kuc u drvo!
U Poliklinici Vuk sam ja radio. Tu cena zavisi od slozenosti zahvata. Obicna korekcija frenuluma je 7200 din, a nesto slozenije npr. intervencija sa usivanjem je 12000 din. Ja sam imao rad sa EKT apratom plus tri sava. I trebao sam da platim 12000, al' na kraju platih 7200.Da li zna neko koliko kosta operacija frenuluma u nekoj privatnoj klinici u Beogradu? Jel to skupo? :s
Bas sam se danas pitao kako je tvoj frenulum.Rimbaud napisao: Evo Maboleth ne moras se vise nervirati. Znam da te ovaj moj slucaj duboko pogodio. Bio sam danas kod urologa i samo mi je prevuko kozicu preko glavica, ono sta sam se ja plasio da uradim zbog rane i savova. Rekao je da ce sad otok spasti. Nadam se da hoce. Kuc u drvo!