Evo ovako da kazem sta me muci i da trazim savet od vas doktore.Pazljivo pratite sta pisem.Posto je tema za fimozu zakljucana moram ovde pisati,nemojte mi zameriti.

Kada mi je penis u opustenom stanju,mogu da ga prevucem,nekada lako,nekada problem pravi samo mali deo koze,ali i on prodje,kada tako uradim dva tri puta,znaci zavrnem kozu vratim,posle treceg puta ide lako,nekada se desi da kada kozu zavrnem iza glavica,i zelim da je zavrnem skroz ka korenu,ona kao da se slepi malo za donju stranu glavica.ali takodje posle treceg puta taj problem ne postoji.Ovo je bilo za penis u opustenom stanju.Sada ide opis penisa u erekciji.Kada je u erekciji,kada ga zavrnem iza glavica,on prodje malcice teze i osecam malo zategnuce kada kozu prevucem iza,kao da je koza zategnuta,ali mogu da prevucem kozu i u erekciji,samo ovo me muci sto sam rekao.Kada tako prevlacim kozu u erekciji,i vracam ga da pokriva glavic,kada vratim kozu u erekciji da pokriva glavic,onda se ona sama vrati iza glavica,napominjem sama.Nikada mi se nije desila parafimoza,imam malo crvenilo na kozici,jedno pola centimetra,svrab osetim samo dva tri puta dnevno,nekad osetim bol u preponama,nekad jednom dvevno me malo zaboli penis.Kada kozicu prevucem iza glavica,mozu da je prevucem jedno 4,5 santimetara.U opustenom stanju kada je kozica iza glavica,ona se nalazi u naboru kao da je ima puno.Uglavnom,nemam ni bolne erekcije,kao da ne ukazuje na fimozu,ali mi morate reci da li je fimoza,i da napomenem,prilikom masturbacije,desava mi se da se glavic guli,frenulum mi je dugacak jedno3,8 centimetara,i u erekciji povlaci glavic minimalno.Ne znam da li sam bas najbolje objasnio,ali mi vi doktore,koji ste mi mnogo pomogli do sad recite, da li je ovo fimoza i kratak frenulum,da li je potrebno potpuno obrezivanje,parcijalno ili uopste nije potrebno,pomozite mi,da bih znao na cemu sam,i da li moram na pregled,ne znam koliko ce vam ovi podaci olaksati odgovor,ali bio bih vam neizmerno zahvalan na vasem odgovoru.I da napomenem da imam 15 godina.
Hvala unapred