Problem sa erekcijom

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
lukax6
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 19, 2015 4:23 pm

Problem sa erekcijom

Post od lukax6 »

Imam jedan problem.. Imam 19 godina i imamo problem sa erekcijom... Ranije sam imao seksualnog iskustva (pre vise od godinu dana) i nisam imao nikakav problem... Ali poslednjih 6-7 puta kad sam pokusao da imam seksualni odnos sa nekom devojkom dolazi do tog problema da ja dobijem erekciju sve normalno i u toku predigre ali kad dodje do glavnog cina (kad treba da udje) meni krene polako da se opusta i onda se skroz opusti... Posle toga nece da se digne... Imam osecaj da je ovaj problem vise psihicki jer me to bas muci i uvek cim krenem sa devojkom da imam predigru i to ja mislim o tome da li cu uspeti ili ne, pokusavam da se opustim ali ne pomaze.... Imam 19 godina da ponovim, ziv sam i zdrav sto bi rekli, ne bolujem od nikakve bolesti, vezbam (idem u teretanu jos malo pa godinu dana, ne uzimam steroide ili bilo sta naravno) sto znaci da sam fizicki aktivan... Sta da radim i kako da resim ovaj problem to mi je stalno na pameti? Razmisljao sam da narucim kamagru ili nesto tome slicno da vidim da li ce mi pomoci da vratim samopuzdanje ?
Pomozite mi u velikom sam problemu... :o
( Izvinjavam se ako sam se negde prosto izrazio )
Odgovori