problem sa erekcijom
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 06, 2013 9:57 am
problem sa erekcijom
kad želim imati spolni odnos sa curom,moj penis se ne želi dignut,zapravo bolje rečeno on se digne ali se zato i brzo spusti odnosno nije dovoljno tvrd za radit one stvari..a ponekad se ni neželi dignut.doktori su mi rekli da je samnom sve oke ali ja znam da nije..doktor mi je prepisao i vijagru ali ni s njom nije sve super..i šta bi to sad na kraju moglo bit?
Re: problem sa erekcijom
Ne mogu oni da znaju dali je sa tobom sve ok, dali se zapravo bojis ili sta slicno..
Moguce da je problem do tebe da si umislio to u glavi i da nemozes to isto da izbacis iz sebe, ili mozda cak 10 - 15, ovde oko toga nemoze niko da ti pomogne..
Preporucujem ti da odes kod nekog specijaliste urologa i da mu objasnis problem i verujem da ce on da ti da vrlo dobar savet.
Moguce da je problem do tebe da si umislio to u glavi i da nemozes to isto da izbacis iz sebe, ili mozda cak 10 - 15, ovde oko toga nemoze niko da ti pomogne..
Preporucujem ti da odes kod nekog specijaliste urologa i da mu objasnis problem i verujem da ce on da ti da vrlo dobar savet.
-
- Novi član
bio sam se puno puta i kažu da je samnom sve oke
Koliko godina imaš i jel ti to prvi odnos ili?
-
- Novi član
24..prvi je da..
Biće sve ok
Malo prakse, da se opustiš, i doćiče to na svoje, znam da ti se žuri i da misliš da već predugo traje ali to je sve psihološki.
Ko ti je prepisao lekove je to uradio da bi razbio tu blokadu, ali to je mač sa dve oštrice

Malo prakse, da se opustiš, i doćiče to na svoje, znam da ti se žuri i da misliš da već predugo traje ali to je sve psihološki.
Ko ti je prepisao lekove je to uradio da bi razbio tu blokadu, ali to je mač sa dve oštrice
-
- Novi član
prvi je odnos ali to traje tak već 7 mjeseci...ja se opustim i to sve ali opet neće...neznam više šta mi je