problem sa erekcijom
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
problem sa erekcijom
imam 37 godina. Ozenjen. U braku sam 14 god. Od pre dva do tri meseca mi se desava da prilikom odnosa tesko odrzim erekciju ili je uopste nema. Sve je u redu dok ne pocne akcija. Slican problem sam imao i ranije pre jedno 7 ili8 god. Tada sam posetio urologa koji mi je rekao da se takve stvari desavaju i posto sam zdrav da je to nesto na psihickoj bazi. Preporucio mi je da uzmem cijalis. Posle toga nisam duze vreme imao tih problema. U toku dana mi se desavaju erekcije. Zelja za sexom postoji. Problem se desava samo kada dodje do samog cina. Cela situacija je krajnje neugodna. Uzeo bih ponovo cijalis ali znam da to nije trajno resenje. Zivim u manjem mestu tako da ovde ne postoji sexolog sa kojim bih mogao porazgovarati. Molim za savet.
Re: problem sa erekcijom
da li postoji problem i pri masturbaciji?
najverovatnije je uzrok psiholoske prirode...ako imate nekih zivotnih problema, stresova, briga, previse obaveza, nakupljenog umora, sve to moze da se odrazi i na tu sferu...
najverovatnije je uzrok psiholoske prirode...ako imate nekih zivotnih problema, stresova, briga, previse obaveza, nakupljenog umora, sve to moze da se odrazi i na tu sferu...
Pozdrav, imam slican problem kao clan koji je pokrenuo temu. Imam problem da erekcija opada pred samo izvrsenje cina. Imao sam zdrav odnose dugo i jednom omanuo. Nakon toga kod predigre erekcija je odlicna ali na samu pomisao na odnos javlja se problem. Nemam problema sa masturbacijom, jutarnja erekcija je ok, imam 29 godina. Hvala.
Imam apsolutno isti problem kao oni imam 23 godine problem traje oko godinu dana uzimam cijalist ali to nije resenje znam da je problem iskljucivo psihicke prirode ali me interesuje da li neko zna mozda za neki preparat koji bi mogao otkloniti problem na duze vreme.Cuo sam za Male Fuel i Vulkan ali ne znam koliko su efikasni? Zanima me vase misljenje da li vredi to uzimati ili nesto drugo ako mislite da je bolje?
Ja imam slican problem koji vucem par godina unazad,pored svih analiza doplera krvnih sudova zakljucak da je sve psihcke prirode,nervoza i sve drugo je uzelo pod svoje,nisam pusac alkoholicar,sve ok ali glava,manje vise i dan danas se jos natezem sa tom mukom,neznam koliko ce kome da pomogne,sve zavisi od samog coveka,ali od biljnih cuda iz licnog iskustva,opet kazem zavisi kako kod koga,jedino deluje caj Zorana Maksimovica i Prosize,ne zelim nikoga da reklamiram samo znam da ima dosta nas koji imaju problem pshicke prirode i znam koliko mogu biti frustrirajucu sexualni padovi,i trazite nekog ko ce biti uz vas a ne nekog ko ce biti vece dva i otici!Nemozete ocekivati vijagru od ovih preparata ali deluju,kod mene jesu,znam da je u vecini slucajeva u srbiji sve marketing,i da ste svi vi bili zrtve dobrog marketinga ali ovo deluje,bice mi drago da ako neko proba bude zadovoljan,jer znam koliko vam znaci! I Imam jedno pitanje za nekog od vas ili ako ima strucno lice da mi odgovori na pitanje,radi se o tome da recimo ako ne masturbiram neko vreme primer nedelju nedelju i po,penis je sasvim normalan elastican da kazem itd sve ok.posle tih nedelju dana,kad masturbiram,osecam kao da se sam povuce u sebe,kao da nije vise onako elastican itd,osecaj kao da usled zime se uvuce u sebe,to traje dok se ne jos par puta masturbiram,posle se sve nekako stisa i vrati u normalu,dok se ne vrati opet na staro,zanima me da li to moze biti posledica nakupljanja semene tecnosti u semenim kanlima koji se naduvaju od tolike tecnosti pa izazovu neko zapaljenje nelagodnost,mozda i imam osecaj tih dana za pojacano mokrenje,golicanje sta vec,ima erekcija i tih dana ali kao da nisu to te,kao da treba dase ispraznim na veliko da bih se sve to vratilo u normalu,nadam se da ce neko odgovoriti od strucnih lica ili neko ako ima slicno iskstvo,POZZZZ