Problem sa erekcijom

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
ivica1983
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 11, 2009 10:16 am

Problem sa erekcijom

Post od ivica1983 »

Pre svega da se zahvalim svima unapred na odgovorima.
Imam problem sa erekcijom. Imam 26 godina i u vezi sam sa devojkom 7 godina. Do pre dva meseca imali smo odlican sexualni zivot. Pre svega ja od malena sam imao problem da ejakuliram tj. oduvek mi je trebalo barem 20 minuta prilikom mastrubacije ali od kad sam poceo da upraznjavam sex to vreme se popelo na minimum 30 minuta. Vrlo retko se desavalo da ejakuliram za neko krace vreme. Do pre dva meseca imao sam izrazenu erekciju i na svaku pomisao mi se desavala. Kada mi se desi taj problem u vezi erekcije osetim kako mi se podize temperatura u glavi i javlja mi se strah i non stop razmisljam o tome sta ce se desiti. Bio sam kod urologa i reko mi je da je sve u najboljem redu, i da posetim psihologa. Jos nisam otisao kod psihologa ali planiram. Zeleo sam da se javim i da vidim da li je jos neko imao ovaj problem. I sta vi mislite o tome. Sta biste vi uradili.

P.S. Nisam pusac i ne koristim bilo koju vrstu droge. Vrlo retko konzumiram alkohol i retko kad se napijem.
Korisnikov avatar
papelao
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 09, 2009 11:39 am

re

Post od papelao »

ja bih često hteo da mogu tako da odužim pa mi nije jasno zašto ti to smeta
ivica1983
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 11, 2009 10:16 am

Re: re

Post od ivica1983 »

papelao napisao:ja bih često hteo da mogu tako da odužim pa mi nije jasno zašto ti to smeta
Pa zato sto se devojka mnogo puta buni kad preteram. Vidis, ona svrsi po 3-4 puta a ja ni jednom, i onda pocne da se buni kako je pocinje da je boli i td.

Zaboravio sam da kazem i jos jednu stvar, pre nekih 3 meseca kada smo imali sexualni odnos, desilo mi se da prilikom istog osetim jaki bol u penisu. Kao da mi se neka zila sa gornje strane penisa uplela. Osecao sam da mi se ista zila nekako uvija oko celog penisa i kao da mi sece glavic. Ta zila krece od pocetka penisa sa gornje strane i postire se sve do glavica. Zaboravio sam da kazem to urologu.
Odgovori