Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Imam 25 godina i imam problem sa erekcijom.
Primetio sam da u poslednjih godinu dana penis vise nije napunjen krvlju do kraja, a testisi su uvek opusteni. Ne bitno je da li imao odnos sa devojkom ili gleda film jednostavno nije kao pre ne dize se odma. Ranije je bilo da samo na pomisao o njoj ili bilo cemu dolazi u puno stanje erekcije. A sada je tako da ne dostize vrhunac i spusti se vrlo brzo. A orgazam vise nije isti kao pre, kao da se izgubilo to uzivanje .
Da li neko zna sta da radim i o cemu se tu radi ?
Није он престао да се лучи, а можда се није ни смањио. Сасвим је довољно да је мозак оптерећен неким проблемима па да се смањи заинтересованост за секс. А физичка неактивност проузрокује многе проблеме сама по себи.
To je upravo ono sto citam danima. Kazu da je najveci faktor u tim godima los ritam zivota.
Neispavanost, stres na poslu, los nacin ishrane, a i nikotin izmedju ostalog .
Plan mi je bio da uradim hormonalni pregled prvom prilikom kada budem mogao cisto da proverim iz raroznalosti , a do tada da probam da promeni nacin zivota pa da vidim hoce li nesto pomoci .