naime, nakon ejakulacije (koja nije ni prerana ni zakašnjela), bilo da se samozadovoljavam ili imam odnos sa partnerkom, sperma zna da izlazi iz urinarnog otvora i do 5 minuta nakon prvobitne ejakulacije, u malim količinama. da li je to znak "spore" sperme, ili čak sterilnosti?
problem sa ejakulacijom?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
NicimIzazvan
- Novi član

- Pridružio se: Sre Okt 15, 2014 10:02 pm
problem sa ejakulacijom?
pokušavao sam naći na internetu sličnu situaciju ali nisam, pa me zanima da li bih trebao da se brinem ili ne
naime, nakon ejakulacije (koja nije ni prerana ni zakašnjela), bilo da se samozadovoljavam ili imam odnos sa partnerkom, sperma zna da izlazi iz urinarnog otvora i do 5 minuta nakon prvobitne ejakulacije, u malim količinama. da li je to znak "spore" sperme, ili čak sterilnosti?
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: problem sa ejakulacijom?
Сперма остаје у каналима и нормално је да не може одмах сва да изађе. Због тога је пожељно мокрити после односа како би се заостала сперма избацила из канала.