Pregled!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Stefi1987
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 24, 2011 1:39 pm

Pregled!!!

Post od Stefi1987 »

Imam jedno pitanje. Danas sam bio kod urologa na DETALJAN pregled testisa. Pregledom je ustanovio da je sve u najboljem redu. Ali prilikom pregleda tj. opipivanja od strane lekara dosta me je bolelo ali se nisam zalio lekaru ali sam i posle toga malo osecao bol; interesuje me da li je ta bol normalna.
Marko micic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 18, 2011 2:48 pm

Re: Pregled!!!

Post od Marko micic »

Moj drug mi se zalio na neke stvari,pa bih molio za pomoc.
Kada masturbira,sutradan oseca peckanje na vrhu glavica,kada dodirne penis preko gaca,koje traje pola sekunde i malcice unutra pri vrhu glavica,i kada vrsi nuzdu-pisa onako seljacki receno,oseca takodje neko blago peckanje.Ali to peckanje kaze on meni,da ne oseca kada je nag.

Posle masturbacije,da li je normalno,da kada se vratite u WC posle 5 minuta,navucete kozicu i vratite nazad u povodno stanje i dalje izlazi sperma i neka tecnost.

Molim brzo mi treba,jer on ima devojku i zeli da ima seks sa njom pa molim vas pomozite

Hvala
Molim neka mi neko kaze sta to moze biti molim vas,juce sam postavio post i nista moliv vas za pomoc
Stefi1987
Novi član
Novi član

Post od Stefi1987 »

Decko ja nisam lekar, ali mislim da je najbolje da ode na pregled kod urologa. Tako ce biti najsigurnije.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

Stefi1987 napisao:Imam jedno pitanje. Danas sam bio kod urologa na DETALJAN pregled testisa. Pregledom je ustanovio da je sve u najboljem redu. Ali prilikom pregleda tj. opipivanja od strane lekara dosta me je bolelo ali se nisam zalio lekaru ali sam i posle toga malo osecao bol; interesuje me da li je ta bol normalna.
bitna stavka pri pregledu je ustanoviti i da li je prisutan bol, tako da uvek treba reci lekaru prilikom pregleda sta se oseca...naravno, pri stisku testisa moze da se i potpuno normalno oseti bol, zavisi i od jacine stiska, i od nalaza na testisu i epididimisu, i od jacine bola...ako je to bilo samo tad, ako inace nemas problema, ako je tim detaljnim pregledom ustanovljeno da je sve u najboljem redu, onda najverovatnije nema razloga za brigu... :) za bilo sta sumnjivo naravno uvek se javi lekaru na pregled...
Stefi1987
Novi član
Novi član

Post od Stefi1987 »

Pa ja sam mislio da imam problem; imao sam utisak da mi je jedan testis tvrdji od drugog. Medjutim doktor mi je posle pregleda rekao da je sve u redu sa testisima. Jedino me je zabrinulo to sto me je bolelo tokom pregleda. Znaci mislite da je to normalno, to mi je vazno da znam?
Stefi1987
Novi član
Novi član

Post od Stefi1987 »

Dr011 napisao:
Stefi1987 napisao:Imam jedno pitanje. Danas sam bio kod urologa na DETALJAN pregled testisa. Pregledom je ustanovio da je sve u najboljem redu. Ali prilikom pregleda tj. opipivanja od strane lekara dosta me je bolelo ali se nisam zalio lekaru ali sam i posle toga malo osecao bol; interesuje me da li je ta bol normalna.
bitna stavka pri pregledu je ustanoviti i da li je prisutan bol, tako da uvek treba reci lekaru prilikom pregleda sta se oseca...naravno, pri stisku testisa moze da se i potpuno normalno oseti bol, zavisi i od jacine stiska, i od nalaza na testisu i epididimisu, i od jacine bola...ako je to bilo samo tad, ako inace nemas problema, ako je tim detaljnim pregledom ustanovljeno da je sve u najboljem redu, onda najverovatnije nema razloga za brigu... :) za bilo sta sumnjivo naravno uvek se javi lekaru na pregled...
Napisao sam da je doktor rekao prilikom pregleda testisa da je sve u redu ali od jutros, kad sam ustao sa stolice osecam slab bol u levom testisu i donjem delu stomaka. Da li je doktoru moglo nesto da promakne; mozda sam ja pritisnuo testis! Sta da radim? Na pregled sam isao u sredu.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

opipaj sam detaljno svoje testise (to inace treba da radi svaki muskarac s vremena na vreme) i ako ti je bilo sta sumnjivo onda opet idi na pregled...nekad moze da se desi da promakne nesto ako nije upadljivo, ali u principu to se retko desava ako lekar pazljivo obavi pregled...bol inace moze da bude i refleksne prirode, da ne potice od samog testisa, vec npr. iz trbuha...a pazi i da se sam ne gnjecis kad sedis, da ti ves ili odeca nisu tesni, da ne zuljaju i slicno...
Odgovori