(Pre)osetljivost glensa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Mare1234
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 04, 2016 9:44 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

(Pre)osetljivost glensa

Post od Mare1234 »

Moj problem je u tome što mislim da imam preosetljiv glens na glaviću penisa. Tj. cini mi se da pri direktnom kontaktu više osećam bol, nego uživanje i pri seksualnom odnosu ne mogu u potpunosti da se posvetim užitku upravo zbog tog neprijatnog bola...

Imam 19 godina, već neko vreme sam pokušavao da masturbiram ne navlačeći kožicu, čisto trljajući glavić, ponekad možda i agresivnije nego što je preporučljivo, upravo u nadi da će možda otrneti i da će se taj "prag" osećaja podići, ali bez preteranog uspeha.

Takođe, čini mi se da je malo lakše dodirivati i masturbirati kad je glavić podmazan vodom ili nekakvim uljem (što je i logično, jelte ?) i tada mogu čak i dovesti do vrhunca bez potezanja kožice, mada i dalje dosta teže, nego li klasičnim masturbiranjem.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: (Pre)osetljivost glensa

Post od _david_ »

19 godina jbt... poceo si da mastrubiras pre 7,8 godina... i sada se javljas za taj problem? jer si imao isti problem i sa 11,12,13 godina ?
Mare1234
Novi član
Novi član

Post od Mare1234 »

Pa kao što sam rekao, nije mi problem da masturbiram preko kožice i tu nema nikakvog neprijatnog osećaja ili bola .

Problem je direktno dodirivanje, a to pravi problem pri samom seksualnom odnosu (osim ako ne koristim neki vid dodatne lubrikacije) .
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

ja te pitam zasto se javljs u 19 toj godini.... jel si imao isti problem i sa 12,13 kada si dodorivao glavic ?
Mare1234
Novi član
Novi član

Post od Mare1234 »

Jesam, ali nisam bio svestan da je to nenormalno sve dok nisam stupio u seksualne odnose, pre godinu, godinu i po dana (kao što rekoh, uvek sam masturbirao preko kožice) ...

Mene zanima šta može da bude uzrok toga i postoji li neki način da se to prevaziđe (da li je obrezivanje rešenje ) ?
Ono što sam primetio jeste da je glavić na neki način suv, kao da nema adekvatnog prirodnog vlaženja, pa verovatno to dovodi do tolike osetljivosti.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Normalno je jer je celog života bio pod kožicom, kako se izlaže spoljnoj sredini tako će to vremenom doći na svoje
Odgovori