POOOOOOOOOOMOOOOOOOOOOOOOOC

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
mmmilan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 26, 2014 3:00 pm

POOOOOOOOOOMOOOOOOOOOOOOOOC

Post od mmmilan »

Imam jedan veeeliiki problem.
Boli me glavic kada pipnem
Jos odavno me boli glavic kada pipnem imam 13 godina i jako se plasim da ce taj bol da ostane zauvek.Kada drkam mogu da povucem kozu preko glavica samo nekoliko puta posle toga krece da boli i ja iz nekog cudnog razloga imam jedno jaje a ne znam zasto.Molim vas pomozite mi jako mi smeta ne mogu normalno da drkam i sperma mi je providna.
PPPPPPPPPPPPPPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMOOOOOOOOOOOOOOOOZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEE
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Re: POOOOOOOOOOMOOOOOOOOOOOOOOC

Post od Filip »

Za taj bol u glaviću ne znam šta je.

Ali to što nemaš jedan testis može da bude nespušten ili ti je izvađen operativno dok si bio beba iz nekog razloga ili je bila neka povreda koje se možda ne sećaš jer si bio mali.
U svakom slučaju, ukoliko ti nije poznat razlog zbog kod nemaš testis MORAŠ da odeš kod urologa. Ukoliko je nespušten testis on se možda nalazi negde u trbuhu, a tu nikako ne sme da stoji.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
aragonc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2014 3:29 pm

Re: POOOOOOOOOOMOOOOOOOOOOOOOOC

Post od aragonc »

takodjer me glavic boli na dodir,pojavila mi se zuta sluz i sitne zute pjegice,ne boli pri mokrenju.Što bi mogao biti uzrok toga?
Odgovori