..Zdravo ja sam Mirko imam20 g. i imam problem.Prosle godine u ovo vreme sam se lecio od :ureaplasma urealyticum i chlamydia trachomatis,posle mesec dana lecenja test na ureaplasmu je bio negativan a na hlamidiju tek posle 4 meseca.doktor mi je rekao da ponovim test na hlamidiju i ako bude negativan da je dobro.test je bio negativan ali sam jos uvek osecao tegobe:kao neki pritisak ili jeza u penisu,testisima,preponama i pri mokrenju osecam peckanje u gornjem delu penisa.ponovo sam u martu uradio test na hlamidiju,miciplazmu,ureaplazmu,trichomonas vaginalis,bakterioloska kultura ejakula.kultura na gljivice,bak.kultura brisa uretre,kultura na gljivice,urin obican i na bakterije i sve negativno osim sto su nasli malo peska u urinu.
Sad sam ponovo uradio sve to i plus test na herpes tip2 opet sve negativno i malo peska u urinu(rekli su mi da pijem dosta tecnosti).
Ja i dalje osecam tegobe a sve ovo mi je negativno.Ne znam sta vise da radim pa vas molim za pomoc.nemam vise ni para ni zivaca,pomozite!!!
pooooooomoc
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: pooooooomoc
mirkec napisao:..Zdravo ja sam Mirko imam20 g. i imam problem.Prosle godine u ovo vreme sam se lecio od :ureaplasma urealyticum i chlamydia trachomatis,posle mesec dana lecenja test na ureaplasmu je bio negativan a na hlamidiju tek posle 4 meseca.doktor mi je rekao da ponovim test na hlamidiju i ako bude negativan da je dobro.test je bio negativan ali sam jos uvek osecao tegobe:kao neki pritisak ili jeza(osecaj neobuzdanosti) u penisu,testisima,preponama i pri mokrenju osecam peckanje u gornjem delu penisa.ponovo sam u martu uradio test na hlamidiju,miciplazmu,ureaplazmu,trichomonas vaginalis,bakterioloska kultura ejakula.kultura na gljivice,bak.kultura brisa uretre,kultura na gljivice,urin obican i na bakterije i sve negativno osim sto su nasli malo peska u urinu.
Sad sam ponovo uradio sve to i plus test na herpes tip2 opet sve negativno i malo peska u urinu(rekli su mi da pijem dosta tecnosti).
Ja i dalje osecam tegobe a sve ovo mi je negativno.Ne znam sta vise da radim pa vas molim za pomoc.nemam vise ni para ni zivaca,pomozite!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 10, 2006 4:37 pm
Mirko,samo polako!Uradio si sve sto je do tebe!Ako ti je sve to negativno,onda je negativno!Lecio si se od chlamidije i urelpasme,a one obicno ne daju neke znacajne tegobe.Posto si se testirao na sve moguce,pozabavi se sa tim peskom,mozda ti je ostetio sluzokozu mokracne cevi,pri prolasku,pa te zato boli,a treba malo vremena da se to zaleci.Pij tecnost,ali bolje uroloske cajeve(uvin,persun,kukuruzna svila),nego obicnu vodu.Malo se odmori i fizicki i psihicki,a i finansijski,pa ako ti se nesto znacajno pogorsa,ti hvataj urologa za vrat i ne pustaj dok ne resis problem
,mada mislim da ce to proci.Samo polako bez panike,psiha je mnogo vazna za fizicko isceljenje.Pozdrav