pomozite mi!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Ronaldinho
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 22, 2006 12:36 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

pomozite mi!!!

Post od Ronaldinho »

Bok prijatelji!

Nisam siguran je li to problem ili sam se jednostavno na taj trenutak zasitio svega, ali stvar je u tome da sam bio sa curom i da mi se nakon 2 sata(ne sex-a, nego predigre) spustio i nije mi se vise mogao dici onako cvrsto kao i uvijek da bi napravio penetraciju!?!?!? Zasto se to desilo?

Jos jedna stvar... sto znaci da svrsim ali da mi ne izade sperma? previse sam se uzbudio ili?

hvala!
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Daj reci mi sta si to radio DVA SATA i to nazvao predigrom??????? :lol: Ne znam ima li ikoga kome bi posle toga bio dignut. :D

Za ovo drugo zaista nisam cuo da moze da se desi.
Ronaldinho
Novi član
Novi član

Post od Ronaldinho »

Ne znam ima li ikoga kome bi posle toga bio dignut. :D

Znaci nije to problem? Uh... nadam se da nije jel do sada ga nije ni bilo... znaci da sam se nakon 2 sata vec zasitio pa mi se nije hito dici, ha?
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Pa ne znam, ja ti govorim ovako laicki. Mislim, kapiram da ti je i za vreme predigre bio u erekciji, tako da je stvarno malo previse ocekivati da posle toliko vremena budes 100% spreman i za sam sex. Nego, ti si bre san svake zene, cim toliko volis predigru. :lol:

Bilo kako bilo, svakako ne mozes reci da imas problem zato sto ti se nesto desilo samo jednom, kapiras? Bice ok. Uzivaj i srecna ti Nova Godina!
Ronaldinho
Novi član
Novi član

Post od Ronaldinho »

nadam se... hvala! sretna ti nova god i svima vama!
Odgovori