Pomoc

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
goran85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 29, 2011 10:19 am

Pomoc

Post od goran85 »

Potreban mi je vas savet. Letos sam imao seksualni odnos bez zastite i posle par dana kozica nije uopste mogla da se spusti kad je penis u erakciji jedno nedelju dana. Onda je sve to proslo i taman sam mislio da ok ali i dalje s vremena na vreme osecam peckanje na vrhu glavica pogotovo kad mi se ide u wc. Da li neko moze nesto da mi kaze na ovu temu?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Pomoc

Post od Dr011 »

potrebno je obaviti pregled da bi se videlo da li postoji neka infekcija, ako postoji treba se leciti...i treba videti da li je tesna kozica (fimoza), ako jeste to se mora resavati...kad je kozica tesna dolazi do smetnji tokom odnosa, iritacije, bolova, povreda, cescih infekcija...
goran85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 29, 2011 10:19 am

Post od goran85 »

Imao sam odnos posle toga i kozica je ok nema nikakvih smetnji. Ali oticicu da vidim za to peckanje ma da ja mislim da je to mozda u mojoj glavi i da tripjem :)
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

nezasticen odnos je uvek rizik za infekciju...iskontrolisi se zbog tog peckanja i ubuduce uvek zastita! :wink:
Odgovori