Treba mi pomoc, pa ako neko strucan moze da pomogne, super..
Imam problem sa mokrenjem.
Cesto imam nagon, i nakon mokrenja imam osecaj da mi se jos ide u wc, kao da je mali deo zaostao, ne znam kako da objasnim, pa me opet tera u wc... iako je to kapljica, dve ://
npr duze mi treba da ejakuliram, i kada mokrim posle ejakulacije imam bol..
nekad mi se pojavi malo crvenilo da vrhu penisa..
Pre god i vise sam radio urinokulturu, i samo tada je nadjen mali % eserihije, vise se nikada nije pojavila, pio sam sve i svasta, uvin caj, brusnicu, klekovacu i med, i pio sam baktrim i ne znam sta sve.
lekari mislke da je sve to zato sto mi je skoro otkriven dijabetes, ali su i smatrali da ce se sve regulisati insulinom, ali nije, problem je jos tu.. pomisljam da nije prostata, posto kada imam veliku nuzdu taj osecaj je jaci, ali opet mlad sam za taj problem.. ne znam da nisu neke bakterije koje jace deluju zbog secera. jednostavno znam da to nema veze sa secerom.. nesto jhe drugo u pitanju, pa ako mozete posavetujte me.
Hvala..
pomoc :D
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: pomoc :D
Nisam strucnjak ali toliko znam da ukoliko nije povecana prostata da kod dijabetesa povecan broj kandide vrlo cesto radi takve probleme...Moras ponoviti urino kulturu, nalaz pre dve godine nikako nije merilo. Zastareo je. I naravno ponovi pregled kod urologa.
Re: pomoc :D
imam uput za bris, to jos nisam uradio :/
urino kulturu sam posle toga radio najmanje 20 puta, nego sam samo rekao da se samo tada pojavila, nikad vise, to je eserihija :/ . .
hvala
urino kulturu sam posle toga radio najmanje 20 puta, nego sam samo rekao da se samo tada pojavila, nikad vise, to je eserihija :/ . .
hvala