Pomoc!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
*ivana*
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 28, 2009 9:16 am

Pomoc!!!

Post od *ivana* »

E, ovako...
Moj decko ima problem. Svaki put nakon odnosa mu ispuca prepucijum, i pocrveni... Ja redovno idem kod ginekologa, i zdrava sam, nemam apsolutno nikakvih tegoba, medjutim, poceli smo jako da se svadjamo oko tog njegovog problema - on optuzuje mene, ja optuzujem njega za prevaru... Zajedno smo vise od godinu dana, i ja nisam imala ni sa kim drugim odnose, a verujem ni on... Moze li ovo imati veze sa kondilomima koje smo imali (i odstranili) prosle godine? Da li je iko imao slican problem? On ce otici do urologa, ali bi mi mnogo znacilo da cujem vase misljenje o ovome... Jesam li ja u zabludi da je nasa veza monogamna? :oops:
Somsa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 05, 2009 1:03 pm

Post od Somsa »

Verovatno mu je samo kratak....
*ivana*
Stalni član
Stalni  član

Post od *ivana* »

Sta mu je kratko?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Prepucijum.
Verovatno je tesan pa prilikom odnosa usled erekcije penisa,on se razvuce preterano i osteti se od trenja.
Ako kozicu ne moze da prevuce preko glavica na dole tako da je glavic potpuno ogoljen,onda on ima fimozu i to je posledica fimoze.
Takodje,moze biti da i ti imas premalo sekreta koji bi vrsio podmazivanje.

Probajte sa lubrikantom.

I da : TI NISI KRIVA STO NJEMU PUCA KOZICA.

I jos da: to nema veze sa mono ili poligamijom kao ni sa polnim bolestima,stvar je iskljucivo mehanicke prirode.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
*ivana*
Stalni član
Stalni  član

Post od *ivana* »

Hvala na odgovoru.
Meni je samo bilo cudno sto se to sada desava, a ranije je sve bilo ok, tako da nije fimoza. Moze li to imati veze sa kontraceptivnim pilulama koje sam pocela piti? Tad se pojavio ovaj problem.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Ne znam,najbolje da to postavis na pdf Ginekologija.
Mozda ti oni mogu reci da li kontraceptivne pilule mogu da deluju negativno na lucenje vaginalnog sekreta.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
*ivana*
Stalni član
Stalni  član

Post od *ivana* »

Ok, hvala ti mnogo! :D
Odgovori