Pomoc!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
vujke
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 5:46 pm

Pomoc!

Post od vujke »

Od pre nekoliko dana imam problem sa bolom koji mi se pojavio u predelu stidnih dlacica,sa desne strane,u visini pocetka penisa.Kada jace pritisnem kost koja se nalazi ispod tog predela,osetim "neku tacku" koja me na pritisak jako zaboli.Pored tog jakog bola,osecam i bol koji zahvata malo siri deo oko te tacke i koji bih najbolje opisao recima da osecam kao da mi je taj predeo pod upalom.Znaci,ovaj bol nije ostar.Ono sto sam jos primetio je i to da mi se pri pritisku desnog testisa pojavljuje bol u testisu,ali i u "onoj tacki",koja me boli.Malo sam bio konfuzan,ali trudio sam se da budem sto odredjeniji.Sta bi to moglo da bude?Hvala za odgovor!
Dr.VinkaVukotic
Saradnik
Pridružio se: Sre Feb 09, 2005 3:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Dr.VinkaVukotic »

Moze da bude banalna stvar, upala folikula dlacice, ali moze da se radi i o epididimitisu, t.j. o upali pasemenika, ali to moze da se ustanovi samo na osnovu pregleda, znaci, javite se urologu.
Specijalistička urološka ordinacija TTC
Tel. 011 412-471
Odgovori