Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Moj problem je kada masturbiram neizlazi mi sperma nego neka providna lepljiva sluz koja opojno mirise uzeo sam 7 dana palitrex i onda sam hteo da vidim da li je prestalo i pocelo je da bude zuto i da jace mirise citao sam i na moje rezultate pretrage se non stop javljaju polno prenosive bolesti gonoreja i hlamidija.Ja nikad nisam imao seksualne odnose tako da nema nacina da san se zarazio pre toga nisam nista izbacivao posle masturbiranja pocelo je da osecam kada mokrim i izbocen mi je desni deo vrha penisa ali veoma malo,poceo sam da se plasim da je to neki redak poremecaj ,hvala na odgovorima
I dalje mislim da je presemena tečnost koja se luči i u erekciji bez masturbacije i koja zna da neprijatno miriše.
Ako si se baš istripovao, uradi bris uretre i daj urin i videćeš da nije ništa.
Rory napisao:I dalje mislim da je presemena tečnost koja se luči i u erekciji bez masturbacije i koja zna da neprijatno miriše.
Ako si se baš istripovao, uradi bris uretre i daj urin i videćeš da nije ništa.