Pomoć
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Pomoć
Molio bih ukoliko biste mi mogli pomoći svojim odgovorom, mislim da imam tisonove žlezde po slikama koje su postavljane na sajtu mi liči da je to, interesuje me kako se to dobija, jer seksualni kontakt jos uvek nisam imao i da li se to leči, i da li je opasno, i dali sex sa devojkom smem da imam bez kondoma, koliko sam čitao o tome to je česta pojava i svaki 3 čovek ih ima, i da li se pojavljuje još negde oko penisa npr., kožici sa unutrašnje ili spoljašne strane???
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Pomoć
Da ne bi ponavljali po hiljaditi put, potrazite temu tisonove zlezde u ovom podforumu i nacicete sve odgovore!
Nije u pitanju patologija, zdravi ste i to je normalna pojava kod nekih muhskaraca!
Nije u pitanju patologija, zdravi ste i to je normalna pojava kod nekih muhskaraca!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Pomoć
a verovatno imate i internet na kome u pretrazivacu mozete ukucati TISONOVE ZLEZDE i procitati sve o njima 

Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.