Pitanjce
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 21, 2009 2:47 pm
Pitanjce
Ovako, imam problem, kad god mi se priide u wc za kracu nuzdu ja to sve obavim i ispraznim se, a 2,3 min kasnije osecam da jos curi, pa me zanima jel postoji neki lek ?
- Studenica
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 14, 2006 10:33 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Pitanjce
Kegelove vezbe,prilikom mokrenja pustite prvi mlaz i ostatak seckajte a kasnije i zadrzavate po 3-4 sec. pa pustajte ponovo.Poboljsanje bi trebalo da osetite za oko mesec dana,u koliko pri svakom mokrenju to radite.ukoliko mozete da kontraktujete misic koji koristite prilikom mokrenja i bez male nuzde mozete i to da radite u slobodno vreme.pozz
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 21, 2009 2:47 pm
Ok hvala vam puno, pokusacu i javicu rezultat posle mesec dana.
moze da bude normalna pojava ako izadje par kapi, jer je mokracna cev kod muskaraca dugacka pa se tih par kapi mogu zadrzati u njoj, a koje ne mogu da se istresu, i onda iscure kasnije...a moze da bude i zbog neke infekcije, tako da je najbolje da se javis na pregled za svaki slucaj, da se iskljuci neki poremecaj ili infekcija...
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
A moze da bude i uvecana prostata .
Tako da se pridruzujem savetu da odes kod lekara koji ce konacno videti sta je od svega toga.
Tako da se pridruzujem savetu da odes kod lekara koji ce konacno videti sta je od svega toga.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.