penis

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
ludak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 08, 2013 12:19 am

penis

Post od ludak »

ovako imam 14god, u brzo 15, jos nemam spermu, a mislim da mi je penis mali cini mi se 9cm u erakciji, sta da radim, jos nesto, kozica oko glavica je bila slijepljena totalno, ali sad primjecujem odlijepljuje se... molim za hitan odgovor :( :( :( :( :( :(
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: penis

Post od aa_aca »

Треба да одеш до лекара да ти све објасни око кожице. То мораш што пре да решиш да не би касније имао озбиљних проблема. За величину - не брини.
ludak
Novi član
Novi član

Post od ludak »

sada mi je sve uredu, smeta li mi ako imam, meni se cini vise nego sto bi trebalo koyice, pa kad mi je opusten stvori se kao prsten oko kozice??????????
ludak
Novi član
Novi član

Post od ludak »

greska, od kozice,
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Прстен? Не разумем, али није ни важно. Вероватно је све у реду али ако хоћеш да будеш сигуран мораш до лекара. А како то немаш сперму?
ludak
Novi član
Novi član

Post od ludak »

pa lepo jos nemam spermu.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

moze postojati problem i sa predugackom kozicom, i sa tesnom kozicom, i sa zalepljenom kozicom...savetujem ti da se svakako odes kod doktora, da se uradi pregled genitalija i samo tako ce se znati da li je sve u redu, a ako nesto treba da se resava - da se resava, sto pre resis to bolje......
ludak
Novi član
Novi član

Post od ludak »

Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

jeste, normalan je, jedino sto je kod njega odstanjena kozica (obrezan penis)...
Odgovori