Cao svima!
Evo i ja da iznesem svoje utiske nakon operacije fimoze od pre neki dan.
Imam skoro 28 god i to se moralo uciniti kad tad iz zdravstvenih razloga. Sto pre to bolje, iako sam ja malo okasnio i to samo zbog stida, ne prema doktoru nego porodici. Nista drugo.
Operacija se desila pre 5 dana u privatnoj klinici i trajala je 30 min. Lokalna anestezija, nikakvih bolova nije bilo ni za vreme ni nakon operacije svih ovih dana osim par unoda prilikom davanja anestezije i nocnih erekcija prva dva-tri dana.
Nakon operacije doktor mi je zavio penis u zavoje i lepljivu traku tako da je licio na mumiju

Nukvlno odmah sam otisao kuci hde sam mirovao naredna dva-tri dana kada sam otisao na kontrolu. Tada mi jedoktor skinuo zavoje i nista drugo mi nije stavio niti sam ga ja u bilo sta zavijao narednih dana vec sam samo redovno menjao donji ves na dnevnoj bazi. Dobio sam samo neki sprej na slovo O

kojim sam prskao penis dva pita dnevno. Nikakve tablete niti bilo sta drugo nisam koristio osim toga. Sl pregled mi je za 5 dana.
Sto se same rane tice, mislim da je za sada sve ok osim malog dela sa desne strane gde je kao malo otvoreno i krvari po malo ali retko. Najveci problem mi predstavlja osetljivost glansa ali sam provalio da trebam obuci ves koji stegne i tada je druga prica, dosta podnosljivije. Konci mi ne predstavljaju problem.
Hodam po kuci koliko mogu jer me malo ubija svo to lezanje. Jos se nisam tusirao vec vlaznim maramicama malo odrzavam higijenu.
Sto se tice masturbacije i odnosa, time se uopste ne opterecujem,doci ce i to na red, neka sve ide svojim tokom a za to je potrebno vreme. Po recima doktora 21 dan

Sve u svemu, zahvat je maciji kasalj samo treba biti strpljiv i to je to.
Eto, ako neko ima pitanja, vrlo rado cu odgovoriti.