Obrezivanje, postoperativni oporavak
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 16, 2015 10:31 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Obrezivanje, postoperativni oporavak
Baby apple i ja bi radio u lokalnoj,nisam bolestan niti bilo sta drugo da je potrebna opsta jer su mi svi rezultati dobri,i od interniste i krv i urin.Nego me plasi to sto se daje u kicmu,a cuo sam da je to moze proizvesti puno komplikacija,kao na primer da mi se nedaj boize paralisu noge,tako da idem na opstu,jer i ovako necu spavati duze od 20 minuta tako mi je rekla.Na primer moj otac je isto operisao fimozu u istom Klinickom centru gde cu i ja,i njega su na primer pre operacije klistirali iz razloga sto posle operacije nije smelo da se ide u WC,takva im je tad politika bila.Ja mislim da sve to zavisi od ustanove do ustanove,i mene ce da zadrze 2 noci na odeljenju,ja se samo svega toga malo plasim,zato sto nikada u zivotu nisam imao dodira sa bolnicom,nisam lezao i nisam nikad nesto bio ozbiljnije bolestan(Hvala Bogu) 

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Ма каква анестезија у кичму због обрезивања?! Немојте да ризикујете цео живот због једне ситнице.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 21, 2015 1:50 am
bibel
Lokalna anestezija se ne daje u kicmu(sem ako se ne operise bas taj deo) .Zato se i zove lokalna-odredjeno mesto.A tek klistiranje je vam pameti.Za nuzdu je normalno da te tera,pa ja sam mokrio 20-30 min posle operacije
Na wc se ide normalno stim da kiklopa drzis van(zbog infekcije) i tako jedno mesec dana-dok ne sraste rana.
Ja ne znam ko te je toliko preplasio u vezi te intervencije,pa ja sam se odlucio za operaciju u sekundi,cetvrtak bio na pregled u ponedeljak mi radili.Nema tu puno razmisljanja,hoces da ebes u narednim godinama ili neces?
Idi to odradi bez straha i bice Ok,musko si brate istrpi par uboda iglom i mene je bolelo pa sam izdrzao,stisni zube,zamisli neku zgodnu devojku/tetu i kad ti to odrade dobices na samopouzdanju 
Lokalna anestezija se ne daje u kicmu(sem ako se ne operise bas taj deo) .Zato se i zove lokalna-odredjeno mesto.A tek klistiranje je vam pameti.Za nuzdu je normalno da te tera,pa ja sam mokrio 20-30 min posle operacije

Ja ne znam ko te je toliko preplasio u vezi te intervencije,pa ja sam se odlucio za operaciju u sekundi,cetvrtak bio na pregled u ponedeljak mi radili.Nema tu puno razmisljanja,hoces da ebes u narednim godinama ili neces?

-
- Novi član
Baby aplle ja ne znam gde ste svi radili te operacije kad sve
Ide tako glatko,i ja sam hteo to odmah da obavim,ali me vortaju kao konja
Te vadim krv,pa idem kod lk opste prakse da uzmem rezultate,pa kod
Interniste,pa kod anesteziologa,i tek sad 23 imam konacne konsultacije
S doktorom pa da vidim dal ce konacno sve lepo da mi isprica,i meni je to
Mnogo cudno za kicmu,ali dr anesteziolog kaze da sam mlad i da ne gledam
Krv i sva ta sranja,meni to uopste nije gadno alo ko zna sta ona misli
Da se bojim bojim se,ali pregrmecu i to
Ide tako glatko,i ja sam hteo to odmah da obavim,ali me vortaju kao konja
Te vadim krv,pa idem kod lk opste prakse da uzmem rezultate,pa kod
Interniste,pa kod anesteziologa,i tek sad 23 imam konacne konsultacije
S doktorom pa da vidim dal ce konacno sve lepo da mi isprica,i meni je to
Mnogo cudno za kicmu,ali dr anesteziolog kaze da sam mlad i da ne gledam
Krv i sva ta sranja,meni to uopste nije gadno alo ko zna sta ona misli
Da se bojim bojim se,ali pregrmecu i to

Insistiraj na lokalu, potpuno je nepotrebna i opsta i spinalna anestezija...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
bibel, имаш ли ти рођака? Да ли си добровољни давалац органа?
-
- Novi član
U sredu idem na konsultacije sa dr urolog pa cu videti,jer zaista nema potrebe za opstom jer su mi apsolutno svi rezultati dobri.
Rodjake imam,davalac organa nisam,kakva su ti to pitanja?!
Rodjake imam,davalac organa nisam,kakva su ti to pitanja?!

-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 08, 2015 9:09 pm
Najbrže/najlakše je s lokalnom. Za sat vremena možeš doma.
Može biti da ovi što kompliciraju puno ne rade fimoze svaki dan
.
Papire (nalaze) sam imao i ja, doduše stare nekih 3 mjeseca jer sam ih vadio za druge stvari, ali ih niko nije gledao na urologiji.
Može biti da ovi što kompliciraju puno ne rade fimoze svaki dan

Papire (nalaze) sam imao i ja, doduše stare nekih 3 mjeseca jer sam ih vadio za druge stvari, ali ih niko nije gledao na urologiji.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 31, 2015 6:36 pm
u utorak idem na kontrolu.. poboljsanje ubijanja infekcije na glansu pomocu acidi borici je dalo dobre rezultate ,al jos nije sto posto.. najsporije ide na dijelu gdje mi jedan "stari" sloj glansa nije otpao a ispod stoji infekcija koja se polako ali sigurno miče...koliko dugo ispirati s otopinom?
jeli netko skidao biorazgradive konce prije nego su otpali?
jeli netko skidao biorazgradive konce prije nego su otpali?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
То ми је пало на памет с обзиром на небулозе око тоталне или спиналне анестезије за обично обрезивање. С обзиром на то да те толико испитују и причају којештарије мислим да нешто није у реду.bibel napisao:...Rodjake imam,davalac organa nisam,kakva su ti to pitanja?!
Ако немаш рођаке нема никога ко би могао да постави питање смрти услед погрешне анестезије. Ако си давалац органа неко би могао да буде заинтересован за твоје органе и да им се због тога "омакне" анестезија.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 08, 2015 9:09 pm
... pred koji dan. 4 sam lagano počupao pincetom, jednog sam morao grickalicomJanjak napisao: jeli netko skidao biorazgradive konce prije nego su otpali?

-
- Novi član
aaaca nisu to nikakva posebna ispitivanja bila,samo krv,urin,internista,i to se sve zavrsava u lokalnoj ambulanti,a kod anesteziologa sam isao samo da sve to pogleda,i posto sam tad trenutno bio prehladjen,rekla je samo da moram skroz da ozdravim,da mi ne curi nos,da bi radili intervenciju i to je to.Da nesto nije u redu,rekli bi mi odavno 
Ona je kao obrazlozenje za opstu anesteziju rekla da sam mlad,i da je bolje da ne gledam kao krv i to,i da necu dugo da spavam,jer intervencija kratko traje
Ali sve u svemu,u sredu cu se sve dogovoriti s doktorom

Ona je kao obrazlozenje za opstu anesteziju rekla da sam mlad,i da je bolje da ne gledam kao krv i to,i da necu dugo da spavam,jer intervencija kratko traje

Ali sve u svemu,u sredu cu se sve dogovoriti s doktorom

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Никада нико неће да ти каже да планира да те опљачка или шта слично. То је као када верујеш продавцу када рекламира своју робу или када лопова питаш да ли је рекао истину. Нећеш добити истинит одговор.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 31, 2015 6:36 pm
evo taman s kontrolnog prregleda.. docekao me doktor koji me i operirao bio. on je nesto drukcije stvari rekao nego zadnji put pa cu ih iznijet i imam neka pitanja:
-odbacio sam nosenje zavoja po njegovoj naredbi
-za ono crvenilo na glansu on je rekao da nije infekcija nego se stvara nova koza kao, nesto u tom smislu..jos mi se crveni na jednom dijelu glans i iznad njega "stara" glans koza slabo otpada,sporo
-rekao mi je acidi borici samo nakon mokrenja.
-sve treba biti suho
-konci ce sami otpasti
moje pitanje je mogu li se tusirati preko toga svega, barem obicnom vodom?nisam se danima opcenito tusirao...
-odbacio sam nosenje zavoja po njegovoj naredbi
-za ono crvenilo na glansu on je rekao da nije infekcija nego se stvara nova koza kao, nesto u tom smislu..jos mi se crveni na jednom dijelu glans i iznad njega "stara" glans koza slabo otpada,sporo
-rekao mi je acidi borici samo nakon mokrenja.
-sve treba biti suho
-konci ce sami otpasti
moje pitanje je mogu li se tusirati preko toga svega, barem obicnom vodom?nisam se danima opcenito tusirao...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 12, 2015 4:25 pm
Ko ima iskustva sa masturbiranjem nakon obrezivanja
?
Kako ide, nakon koliko vremena ste uspjeli masturbirati, osjećaj, uglavnom molim da neko iznese utiske, vjerujem da vas ima
??

Kako ide, nakon koliko vremena ste uspjeli masturbirati, osjećaj, uglavnom molim da neko iznese utiske, vjerujem da vas ima