molim za savete

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
sec
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 27, 2013 5:36 pm

molim za savete

Post od sec »

Sa devojkom sam 6 meseci, ja sam njoj prvi momak a imao sam ranije seksualne odnose bez zastite. e sad, problem je sto u zadnje vreme kad god spavamo, meni na glavicu pocinju da izlaze crvene tackice, nekad se spuste i ka kozici i bude crvena. Ja sam koristio neku kremu na svoju ruku, canestan, i u roku od par dana bi to nestalo. i onda sve ispocetka :( takodje, ona je imala redovnu menstruaciju, a kako smo poceli da spavamo menstruacija se pocela menjati, kasniti, a nekada i ranije od datuma. ona je bila kod ginekologa,rekli su joj da je cista, treba da uradi bris jos, da vidi da nema neka bakterija. I ja planiram da odem, da vidim u cemu je problem, ali vas molim za par informacija sta bi moglo biti u pitanju. Kome da se obratim? da li je u pitanju candida? ili mozda nesto drugo?
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Re: molim za savete

Post od MarkoKg9 »

Koliko ja znam, može biti gomila stvari, bakterija, virusa, a možda nije ni ništa.
U svakom slučaju idi kod urologa, uradi bris ili šta ti već budu rekli da budeš siguran.
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Re: molim za savete

Post od Filip »

Meni to liči na kandidu, to što kod devojke nema simproma, ne znači da je nema, budući da dosta ljudi nosi kandidu koja im ne pravi probleme. Najbolje rešenje je da ona uradi bris na gljivice i na bakterije, da vidi šta ima.

Što se tebe tiče, zbog ovog da si i ranije imao seksuale odnose bez zaštite, ne bi bilo loše da uradiš analize na najčešće uzročnike polno prenosivih infekcija, jer te infekcije često znaju da budu bez nekih značajnijih simptoma (npr. uraplazma, mikoplazma, hlamidija + na druge bolesti ukoliko misliš da bi trebalo).
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Odgovori