Molim pojasnjenje!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
konzul085
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 05, 2009 4:49 pm

Molim pojasnjenje!

Post od konzul085 »

Mom ocu je danas ultrazvukom pregledana prostata. U nalazu mu stoji da je uvecana, izoehogene strukture i da u desnom latentnom dijelu je hipoehogena na malom podrucju. Sta sve to znaci? Sta je izoehogeno? Sta je hipoehogeno? Inace on ima unazad 4 god benignu hiperplaziju prostate.
konzul085
Novi član
Novi član

Post od konzul085 »

Htio bi da napomenem da je volumen 36 a zapremina 8 cm3 prostate. Covjek ima 53 god i radi 6-to mjesecne kontrole jer je prije 2 god operisao tumor na besici u pocetnoj fazi. Besika je za sada u dobrom stanju. Molio bi ikakvo pojasnjenje za prostatu.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Nema poente da objasnjavam termine,oni su cisto radioloski.
EHO nalaz prostate koji ste dali ukazuje upravo i samo na benignu hiperplaziju za koju vec znate da postoji.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
konzul085
Novi član
Novi član

Post od konzul085 »

Hvala amfibiji. :) Vi mi uvjek odgovorite na postavljeno pitanje i stoga vam se zahvaljujem. posteno s vase strane. :)
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

molim,i drugi put :D
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori