mobilan bubreg ili?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
eli78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 9:53 pm

mobilan bubreg ili?

Post od eli78 »

Imam 27 godina i jednu dilemu.Pre dve godine pocela sam sa desne strane stomaka da osecam nesto tvrdo i pokretljivo. To nesto mogla sam samo da napipam ponekad, a u lezecem polozaju nikada. Otisla sam kod doktora i na ultra zvuku abdomena bilo je sve u redu, ali mi je doktor tvrdio da je to mobilan bubreg i da se to desava zbog toga sto sam mrsava i da treba da se ugojim. Po prirodi sam mrsavica i od tada sam se mozda i ugojila par kilograma, ali ja sad taj bubreg osecam uvek u stojecem i sedecem polozaju i sada mnogo izrazenije. Nemam bolove, ali osecam u tom predelu neku nelagodu, posebno kad lezim na desnoj strani. Moja nedoumica vezana je za to sto sam negde na Internetu procitala da je mobilan bubreg spusten, a ja moj osecam ispod rebara na mestu gde bi trebalo da je slezina.Da li treba da se brinem i da li treba da potrazim misljenje drugog lekara?
Unapred hvala
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Sa desne strane je jetra a ne slezina.
Ima tu mesta i za jedno i za drugo,ne brini.
eli78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 9:53 pm

Post od eli78 »

Hvala puno na stvarno ekspresnom odgovoru! Nikad ne znam sa koje je strane sta! :oops:
Odgovori