lichen sclerosus et atrophicus,POMOC!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
skateordiee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 06, 2016 2:21 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

lichen sclerosus et atrophicus,POMOC!

Post od skateordiee »

Pre mesec dana sam imao uradjenu cirkumciziju zbog fimoze,pre dva dana mi je zavrsen PH nalaz,posto su se mislili da imam tumor,ispostavilo se da nemam tumor nego lichen sclerosus et atrophicus.Citao sam jako puno o tome na internetu,svuda pise da je bolest neizleciva i da su seksualni odnosi sa njom jako bolni tj.nemoguci.Imam 24 godine i zanima me da li neko od muskaraca ima iskustva sa ovom bolescu i da li je istina da ne moze da se izleci?

Hvala vam svima u napred!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: lichen sclerosus et atrophicus,POMOC!

Post od aaaca »

Први пут се овде сусрећем са том болести и сада сам мало прочитао о њој. Пошто је проблем спољашњи сигурно можеш да пробаш са кремом коју ја годинама користим за све и свашта, а сигурно не може да шкоди. Ради се о Прополис креми коју производи Пчеларска кућа Ковачевић. Није скупа али се мало теже налази.
skateordiee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 06, 2016 2:21 am

Re: lichen sclerosus et atrophicus,POMOC!

Post od skateordiee »

Da bolest je jako retka,zato je i nema previse na ovim forumima.Hvala raspitacu se o toj kremi.Sutra idem kod dermatologa pa ce mi reci sta da radim i u kolikom sam zapravo problemu...
Odgovori