krv na penisu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
krv na penisu
kod mene je problem što posle svakog seksualnog odnosa kožica na samom spoju glaviæa mi puca.jeste problem i sa mojom devojkom zbog vlažnosti jer ona ima bartolinit koji joj onemoguæuje vlaženje tog dela organa.probali smo i sa uljima ali opet isto.postoji li neka mast ili bilo šta što bi spreèilo krvarenje
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: krv na penisu
Ako je to kozica sa druge strane glavica onda je to frenulum koji puca mozda bi resenje bilo presecanje tog dela penisa odnosno kozice mislim da posle tog zahvata ne moze da pukne nista. Za mast ili ulja nisam strucan probaj sa vazelinom..Marko napisao:kod mene je problem što posle svakog seksualnog odnosa kožica na samom spoju glavića mi puca.jeste problem i sa mojom devojkom zbog vlažnosti jer ona ima bartolinit koji joj onemogućuje vlaženje tog dela organa.probali smo i sa uljima ali opet isto.postoji li neka mast ili bilo šta što bi sprečilo krvarenje
Help please!
Re: krv na penisu
I meni je pukao taj spoj na glavicu, verovatno usled trenja i doslo je do malog krvarenja koje je proslo. Posto sam danas prvi dan na moru u inostranstvu, da li je pametno da se kupam?