komplikovani problem

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
maximilijan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 20, 2005 8:49 pm

komplikovani problem

Post od maximilijan »

Imam veliki problem i polako pocinjem da se nerviram.
pre oko godinu dana pojavio mi se problem otezanog mokrenja i osecaja da se nisam dovoljno izmokrio. Samoinicijativno odlazim na ultrazvuk, ali mi nista ne pronalaze, prostata i bubrezi uredni. U medjuvremenu sve prolazi. Pre oko dva meseca problemi se ponovo ponavljaju i ja odlazim kod urologa. Rektalnim i ultrayvucnim pregledom ponovo sve u redu sa prostatom, mokraca ne zaostaje u besici. Samoinicijativno probam Amer caj. Posne nekoliko dana od upotrebe amer caja osecam jake bolove u ledjima, sa mukom i povracanjem, bol lagano prelazi napred i posle 1 sata prestaje. Nakon jos par dana slican bol nisko sa leve strane abdomena, takodje muka povracanje, dok sam stigao do lekara (vozio se u kolima koja tresu do besvesti) bol prestaje. Analizom mokrace stalno ima sluzi u njoj. Ima i dosta eritrocita (u vreme bolova). Brisom uretre (uf, ala boli) urvdjeno je da imam micoplazmu i ureoplasmu. Doktor mi prepisuje ciprosinal na 20 dana(pijem i nistatin). U pocetku sve se smiruje, redovno mokrim. Pre nekoliko dana problemi se vracjaju. Stalno imam osecaj golicanja u uretri, cesto mokrim, neprijatnost u uretri se ponavlja u intervalima. Sve ovo pocinje da me nervira. Inace imam 33 godine. Pitam su ove najskorije neprijatnosti izazvane antibioticima ili peskom ili necim drugim. Unapred sam zahvalan za svaku pomoc.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

sl

Post od vasa »

imao sam slicnih problema i ispitivanja-nalaz brisa su bile neke streptokoke pa jedni antibiotici pa drugi pa treci i na kraju jedna stara apotekarka koju poznajem mi dala antobiotik (nemogu sad da se setim koji) i caj za upalu prostate, koji sam popio a uz to samoinicijativno sam uzeo kapsule od brusnice (prositaj o njoj na netu) i problem je skoro nestao-poslednji nalaz pokazuje da nema bakterija-retko se pojavi dupli mlaz mokrace i neki tupi grcevi i napetost u prostati,besici i celom tom delu.Sutra idem na kontrolu kod urologa pa cu ti reci sta je rekao.Kazi mi molim te dali ti je urolog pregledao prostatu i kako-jel bilo prstom kroz analni otvor(to navodno zovu masaza prostate)pre 15 godina je tako pregledao jedan urolog u pocetku problema-nalaz je bio prostatitis -a posle ne.Da ne bude smesno meni je posle te masaze uvek bilo bolje-valjda zato sto je uvek izlazilo nekoliko kapi belicaste tecnosti koja je smetala a prostata mi nikad nije bila uvecana po njihovi snimcima i ultrazvukom sam se vide oziljci od upale-tako kazu-Primetio sam da mi smeta dugi sexualni odnos-posle toga me bilu prostata i ako to uradim nekoliko puta pocinju problemi-a taj prvi doktor mi je rekao da izbegavam odlaganje orgazma.imam 46 godina a imam problema od 30.
Amer caj sam koristio i mislim da je dobar.Srecno i da se ponovo cujemo
Пацијент
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 22, 2011 7:31 pm

Re: komplikovani problem

Post od Пацијент »

И ја имам такав симптом, јеси га се решио ?
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: komplikovani problem

Post od vasa »

ma to izgleda ne moze da se resi--vec je stalno prisutno--pa cuvaj se ovog onog a jesi li se malo opustio eto upale---zato cuvajte se posebno prehlade od nogu--naravno-sedenja na hladnom i kupanja u hladnoj vodi kao i odugovlacenja ejakulacije i produzavanja odnosa-
SRECNO
Odgovori