Jedno pitanje???

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
dusan88
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 10:58 pm

Jedno pitanje???

Post od dusan88 »

I pre sam pisao o ovom problemu na forumu:Da li se muskarcima sa foruma desava da im glavic ostane otkriven i kada je u opustenom stanju i koliko cesto im se to desava?Meni je penis u opustenom satanju skoro uvek otkriven iako nisam obrezan,da li je to normalno i da li moze da izazove neke komplikacije??Jedini slucaj kada kozica ostaje preko glavica je posle tusiranja(pranja tog dela tela),ali samo u slucaju kada ne obrisem(isusim)penis unutra tj. ne prevucem kozicu i obrisem glavic vec samo kada je kozica preko obrisem ceo penis!Ukoliko obrisem i glavic kozica kao da izgubi elasticnost i u bukvalnom smislu izgleda krace i spada sa glavica i ostaje ispod njega!I da imao sam jos u 12.god.problema sa fimozom,ali sam to uspesno resio i 2 god.posle toga ovaj problem,sada imam 18,uskoro 19 god.Svaki odgovor je dobrodosao...hvala
Odgovori